Trabzon.org Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 18, 2012, 04:02:17 am

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama
5,564 Mesaj 2,741 Konu Gönderen: 2,798 Üye
Son üye: etoretoking
* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
+  Trabzon.org Forum
|-+  Meydan Parkı
| |-+  Haberler
| | |-+  45 yıl sonra imzaladı
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: 45 yıl sonra imzaladı  (Okunma Sayısı 723 defa)
AkkesE
Yönetici
Hero Member
*****

Karma: 2
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 1,040


hı.??


Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 20, 2008, 11:39:38 am »

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın davetlisi olarak Trabzon'a gelen Trabzon'da görev yapmış 8 vali anılarını tazeledi. Dönemim valisi Vefa Poyraz, 45 yıl önce kendisinin imzalaması gereken bir ilköğretim okulu öğrencisinin diplomasını geç de olsa imzalarken duysal anlar yaşadı.

Trabzon Valisi Nuri Okutan, emekli Vali Poyraz'a sürpriz yapmayı düşündüklerini belirterek, anılarını tazelemesi için böyle bir harekette bulunduklarını söyledi. Emekli Vali Poyraz, kendisine uzatılan Salim Erdemir isimli öğrencinin diplomasını 1 Temmuz 1963 de imzalaması gereken yere 45 yıl sonra imza atarken, o dönem bir iş için Ankara'da bulunduğunu ifade ederek o dönemleri hatırladığını belirtti. Trabzon'da çok güzel anıları olduğunu anlatan Poyraz, eski günlerin kendisini çok duygulandırdığını belirtirken, Trabzonlulara sevgi ve saygılarını iletti.

Trabzon Valisi Nuri Okutan da eski valilerin tecrübelerinden yararlanmak, onların o yıllardaki anılarını hatırlamaları için böyle bir organizasyon düşündüklerini belirterek, Trabzon'un derin kültür yönü bulunduğunu hatırlattı. Vali Okutan, yaptığı konuşmada Trabzon'da görev yapmış eski valilerin raporlarını incelediğini ve ona göre bir yol haritası çıkardıklarını belirterek, bunun da yararlarını gördüklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Okutan, Trabzon'da görev yapan Vefa Poyraz, Ziya Çöker, Enver Hızlan, Agah Büyüksağiç, Münir Raif Güney, Yılmaz Ergun, Adil Yazar ve Hüseyin Yavuzdemir'e çeşitli hediyeler verdi.

Logged


Seninle ağladık senle güldük biz
Bu sevda uğruna canlar verdik biz
MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!