Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Aralık 04, 2008, 01:31:57 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza Hoşgeldiniz.İyi vakit geçirmeniz dileklerimle.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Beşikdüzüspor şampiyonluğu doyasıya kutladı  (Okunma Sayısı 571 defa)
AkkesE
Yönetici
Hero Member

hı.??

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 25, 2008, 07:19:03 am »

Törende ilk olarak, Beşikdüzüspor futbol takımı, ardından, diğer kategori ve branşlarda yer alan bütün takımlar tek tek sahaya çağrılarak, taraftarlara tanıtıldılar. Şampiyonluk kutlamasında açılış konuşmasını Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Harun Topal yaptı.Topal; “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte büyük bir özveri ile çalıştık. Sezon içerisinde hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Teknik heyetimize ve takımımıza olan güvenimizin boşa çıkmayacağını biliyorduk. Buralara planlı ve gerçekçi hedefler koyarak geldik. Her zaman istikrardan yana olduk. Bunun için hocamızla birlikte takımımızın iskeletini bozmadan gerekli yerlere transferler yaparak alt yapıdan gelen yetenekli oyuncularımızla iyi bir takım oluşturduk. Bizim için ligi 1. sırada bitirmek moral olarak önemliydi. Hiç bir şeyin bitmediğinin farkındayız. Grup maçları için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Tebrik Yağıyor
Beşikdüzüspor Kaymakamı Bayramali Köse de, Beşikdüzüspor’un büyük başarısından son derece mutlu olduğunu belirterek, “Yöneticilerimizi, teknik kadroyu ve futbolcularımızı kutluyorum. İnanıyorum ki grup maçlarında da başarılı olarak 3. lige çıkacaklardır” şeklinde konuştu. Organizasyonda sunuculuğu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fuat Gözaçan ve sezon boyunca takımına büyük destek veren Mehmet Demirel yaptı. Şampiyon Beşikdüzüspor’a madalyalarını İlçe Kaymakamı Bayramali Köse, kupası Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı, aynı zamanda futbol il temsilcisi Cahit Erdem tarafından verildi. Ayrıca Beşikdüzü Belediyesi tarafından bütün futbolcular birer altınla ödüllendirildi. Şampiyonlu şöleninde, Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi ve Sağlık Meslek Lisesi halkoyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından, Beşikdüzüspor kız futbol takımı ile İdmanocağı kız futbol takımlarının gösteri maçıyla sona erdi. Şampiyonluk kutlamalarına Beşikdüzü Belediye Başkan Vekili Süleyman Cinel, Yeşilköy Beldesi Belediye Başkanı Zülkifli Dilli, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Cahit Erdem, Beşikdüzü Emniyet Müdürü İlker Kara, siyasi parti ilçe başkanları, Beşikdüzüspor kulübü yöneticileri ve Trabzon Amatör Küme takımlarının temsilcileri katıldılar.
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2008, 07:21:56 am Gönderen: MkkabulL » Logged

Seninle ağladık senle güldük biz
Bu sevda uğruna canlar verdik biz
MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: