Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Ağustos 21, 2008, 10:16:53 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza üye değilseniz,mesaj gönderemez, mesaj eklerinde yer alan resim ve müzik dosyalarını açamazsınız. Lütfen üye olurken sizi doğru tanıyabilmemiz için profil bölümünü tam doldurunuz.
 
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: El koyun Topraklarımız Gidiyor (TEMA)  (Okunma Sayısı 202 defa)
AkkesE
Mehmet Kemal
Yönetici
Hero Member
*****

Karma: 2
Offline Offline

Cinsiyet: Bay
Mesaj Sayısı: 997

hı.??


Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 21, 2008, 09:26:27 am »

TOPRAKLARIMIZ GİDİYOR EL KOYUN !..

Siz de Geleceğimize bugünden el koyun.
Çünkü toprak yoksa gelecek yok...

El Koymazsanız; 30 yıl sonra el koyacak toprağımız kalmayacak

270 bini aşkın gönüllüsü bulunan bir sivil toplum hareketi olan TEMA, halkımızın desteği ile 14 yılda 100.000 hektar alanda, 40 kırsal kalkınma ve 66 ağaçlandırma projesi olmak üzere toplam 106 projeyi hayata geçirdi, yaklaşık 3.570 hektar alanda 4.111.000 adet fidan dikilmesini sağladı.

Şimdi bu güven ve tecrübeden aldığımız güç ile Orman Haftası’nda kamuoyunun bu konudaki duyarlılığının üst seviyede olmasından hareketle topraklarımızı korumak, verimini arttırmak için büyük bir harekete başlıyoruz. 10 köye daha hayat verecek “El Koyun” Kampanyası’nı başlatıyor ve herkesi “Geleceğimize Şimdiden El Koymaya” davet ediyoruz.

Çünkü verimli topraklarımız gidiyor, geleceğimiz gidiyor. Çünkü toprak yoksa ekmek yok, toprak yoksa domates yok, toprak yoksa su yok, yani toprak yoksa hayat yok...

Verimli topraklarımız yok oldukça kırsal alanda yaşam zorlaşıyor, şehre göç kaçınılmaz oluyor. Ülkemizdeki yinel yaşam kalitesi sorunu da işte bu noktadan başlıyor.

Bu nedenle hep birlikte toprağımıza El Koymamız sahip çıkmamız gerekiyor.

El Koyun Kampanyası ile sizlerin desteği ile Ardahan, Hatay, Erzurum, Kastamonu, Kırklareli, Konya ve Şanlıurfa’da toplam 10 köyde kırsal kalkınma projesi gerçekleştireceğiz. Hedefimiz büyük, ama duyarlı halkımızın desteği ile 2004 yılında gerçekleştirdiğimiz 1 Milyon Fidan Kampanyası’nda olduğu gibi amacımıza ulaşacağımıza olan inancımız tam..

El Koymak İçin;

BURADAN veb sitelerimizden bilgi alıp istediği proje köyünü seçerek kredi kartı ile bağış yapabilirsiniz.
Avea, Telsim ve Turkcell faturalı hat kullanıcıları 3464’e mesaj göndererek seçtikleri köye kendileri adına veya “Hediye” yazıp boşluk bıraktıktan sonra bağış yapmak istediği kişinin numarasını yazarak aynı numaraya mesaj göndererek başkaları adına da El Koyabilirler. Bir mesaj bedeli 5 YTL’dir.
El Koyun Projeleri banka hesap numaralarına masraf veya havale bedeli ödemeden bağışta bulunabilirsiniz.
Yardım Toplama Yetkisi ve Kimlik Kartına sahip TEMA Vakfı Temsilcilerine makbuz karşılığında bağışta bulunabilirsiniz . (Yardım toplama yetkisine sahip TEMA Temsilcilerimizin listesine BURADAN sitesinden ulaşabilirsiniz.
Ulusal ve Yerel Basın organlarının desteği ile gerçekleştireceğimiz kampanyamızın “2006- Birleşmiş Milletler Uluslararası Dünya Çöller ve Çölleşme Yılı” nda ülkemizin yapacağı çok değerli bir katkı olarak dünya tarihine geçmesini amaçlıyoruz.

Siz de Geleceğimize bugünden el koyun. Çünkü toprak yoksa gelecek yok...El Koymazsanız; 30 yıl sonra el koyacak toprağımız kalmayacak.
Logged


Seninle ağladık senle güldük biz
Bu sevda uğruna canlar verdik biz
MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
eXTReMe Tracker