Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Aralık 02, 2008, 12:53:59 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza Hoşgeldiniz.İyi vakit geçirmeniz dileklerimle.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerçek bir hikaye  (Okunma Sayısı 322 defa)
AkkesE
Yönetici
Hero Member

hı.??

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 21, 2008, 09:28:23 am »

yaşlı  adamın  biri  bir  sabah  acele  acele bir  yere  yetişmeye  çalışırken karşıdan  kendisine  doğru  geeln  bi****letli  genci  farketmez...  bidikletli  ise  i-pod'undan  gelen  müzikle daha  ilgili  olduğu  için  adamı  görmez  ve  genç  yaşlı  adama  çarpar.   manzara  tabiki  tahmin  edeceğiniz  şekilde  yaşlı  adam  yere  kalpaklanır   hemen olay  mahalline koşuşan  görgü   tanıkları  yaşlı  adama  acırlar ve  bir  şeyi  varmı  diye  ona   yardımcı  olurlar  dalgın  genç  çok   pişman  olsada  kendini  affettirmek için  yaşlı  adamı   en  yakın  sağlık  kurumuna  götürmeyi   teklif  eder  yaşlı  adamın ' hayır...  hayır asla  olmaz! diye  ' söylenmesine  aldırmadan  yoldan   geçen  bir  taksiyi   çevirir   ve  adamı  yakındaki   sağlık  ocağına  götürür.

burada  yaşlı   adama  ayaküstü  bir  muayene yapılır.  adamın  bileğinde  meccuttur.  doktor  basit  bir  burkulmamı  yoksa  kırık  çıkık  durumumu  diye  emin  olmak  için röntgen  çekilmesini  ister ama  yaşlı  adam  tüm  inatçılığıyla  'beni  bırakın..  şuan  hiçbir   şey  yetişmem  gereken  yerden  daha  mühim  olamaz' der  Doktor,  genç  ve hemşire  her  ne  kadar  ısrar etsede  yaşlı  adam  bir  an  önce  gitmesi  gerektiğinde  ısrarcıdır

yaşlı  adamın   bu  derece sağlığını  ihmal  etmesi  hemşireyi   kızdırır  ve  hemşire  sorar
   peki efendim  söyler  misiniz? şuan  bileğinizden  daha  önemli  olan  şey   ne?
yaşlı   adam  cevaplar:
__karım
doktor :' bu  önemli  değil  değil  eşinize elbette  haber  verebiliriz .Ulaşabileceğimiz  telefon  numarası  nedir?'  der.
    yaşlı  adam  acı acı güler ve  'Maalesef  bu  hiçbir  şeye  yaramaz  eşim  huzur  evinde  kalıyor ve  o  maalesef  bir  alzheimer hastası şuan  söylediğiniz  şeyi  anında  unutuyor ben  her  sabah  bu  saatlerde onu  huzur  evinden  alır  kahvaltıya  götürürüm ve  maalesef  o  kendisini  her  sabah  aynı  saatte kahvaltıya     götüren  adamın  kocası  olduğunu  bile  hatırlamıyor .'
  hemşire merakla:
madem  sizi  tanımıyorsa neden  randevunuza  yetişmek  için  acele ediyorsunuz  sizi  hatırlamıyorsa  her  sabah  aynı  saatte  kahvaltıya  gittiğini de hatırlamıyordur
  yaşlı  adam:
evet  o  beni  bilmiyor  ama ben  onun  kim   olduğunu biliyorum.  daha  önemlisi  kiminle  olduğumu  biliyorum  ve  bu bana yetiyor.
  GERÇEKTEN  İÇTEN  SEVMEK  BUDUR BENCE  

Seninle ağladık senle güldük biz
Bu sevda uğruna canlar verdik biz
MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
l@z_KıZı
l@z_KıZı
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2008, 05:27:56 am »

sevginin özeti:)

yoLa kazık çakıLmaZ,DaĞa karşı bakıLmaz,biz İstanbuL KızıyıZ..BizLe başa çıkıLmazzzz..:p
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: