Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Aralık 02, 2008, 05:05:26 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üye değilseniz,Lütfen üye olunuz.Üyelik için tıklayın

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İş olanakları  (Okunma Sayısı 3595 defa)
rdm
trabzon.org
Administrator
Hero Member

401213 esergun@msn.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Eylül 24, 2006, 04:45:35 pm »

Sizce Trabzonda iş olanağı varmı?

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk
NooTeO
Sr. Member

nooteo@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2006, 09:15:03 pm »

Elbette VAr. Ne demiş atalarımız. AT binenin kılıç kuşananındır. iş bilen eleman arayan o kadar çok işyeri varki. Ama gelin görün ki Çok az işyeri sahibi işyeri işletmeyi biliyor.
hamsi41
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2007, 03:33:26 am »

ya aslında kardeş herkese iş var ben izmitte oturuyorum ama herkese göre iş olduğuna inanıyorum.bizim insanımız iş beğenmiyor kolay iş istiyor.çok para kazanmak istiyor.ben izmitte doğalgaz firmasında teknıkerim trabzona da doğalgaz geliyor bildiğim kadarıyla bunun için ben orda doğalgaz firması açmayı düşünüyorum.zaten trabzonluyum benım için zor olmaz
bmw
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2007, 01:16:24 pm »

tabiki var neden olmasinki arkadaslar
aksi
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2007, 07:58:12 pm »

vardır tabiki ama küçük şehir seçenekler az
hamsi41
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 18, 2007, 06:31:03 am »

mesela trabzonda oturan arkadaşlar nereye ne kadar eleman aranıyor hangi meslekten aranıyor bunları yazarsanız tartışabiliriz.küçük arkadaşlarımızda meslek seciminde dikkat ederler mesela izmitte at bakıcılığı-özel güvenlik-doğalgaz  çok aranan meslek grupları
ayse
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Şubat 14, 2007, 07:42:21 am »

Siz bu konuda tartışıp konuşmaya başlayalı çok olmuş ama .Nooteo çok güzel birşeye dikkat çekmiş.Konuşmadan edemiycem.İşletme ayrı bir meslek gerçekten.İş yerleri ,restourantlar vb. gibi kamuya açık,insanla birebir ilişikli olan her yerin işletme zihniyetini iyileştirmesi gerek diye düşünüyorum.Çünkü bir çok işveren yanındaki elemanı sadece para ödediği biri olarak görüyor.Oysa çalışan iş verene iş gören,para kazandıran kişi veya kişilerdir.Trabzonda bir çok restourant , kafelerde ve mağazalarda da çok olumsuz tavırlarla karşılaşılabiliyor.Ben kendisine bir montun fiyatı sorulduğunda
--- "sen onu alamazsın,paran yetmez  bak bu daha güzel "diyen mağaza sahipleri tanıyorum.
cadoloss61
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 17, 2007, 02:17:04 pm »

ya arkadaşlarım hemşerilerim ben akçaabatlıyım ve ktü 2.sınıf öğrencisiyimikinci öğretim olduğum için okula akşamdan gidiyorum ve gündüzümü değerlendirmek istiyorum çalışarak ve gerçekten de ihtiyacım var.2.sınıf oldum ve hala bişe bulamadım..bana yardımcı olabilirsiniz inşallah Üzgün 
erdalakyol
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 24, 2008, 07:33:20 am »

Selam, aslen giresun'luyum.babam memur olduğu için öğrenimim farklı kentlerde geçti.en son lise ve üniversiteyi okuduğum şehirde kaldım. izmir. annem ve babam memlekete döndüler. evlenince de kımıldayamadım.ama memleket hasreti ile yanıp tutuşuyorum.ben ressam, karikatürist, illustratör ve grafik tasarımcısıyım.reklam ve baskı işlerini a dan z ye bilirim.maalesef giresun da iş bulup kendi paramla geçinmeme olanak yok.samsun ve trabzon ticari açıdan daha hareketli.samsun'u istemiyorum ama trabzon da iş bulabilir miyim ne dersiniz.hem çok da sağlam bir trabzonspor taraftarıyım. söyler misiniz şu formda bile kaç kişi kendine ve oğluna tam takım yasal trabzonspor ürünü almıştır.iki sene evvel nerdeyse maaşın yarısını formalara, şortlara yatırdım.o derece yani...
en azından anne ve babama, akrabalara çok yakın.haftasonları görüşme şansımız olur diye düşünüyorum.bu benim için ne demek bilemezsiniz.bizimkilerle yaklaşık beş senedir öpüşüp koklaşamadık.yaşlandılar iyice.yıllar geçtikçe de gidip gelmek olanaksız hale geliyor...onlar yaşlılıktan gelemiyor, biz para durumundan gidemiyoruz.neyse.durum budur.bilginiz varsa düşüncelerinizi esirgemeyiniz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: