Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Kasım 22, 2008, 11:33:51 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza üye değilseniz,mesaj gönderemez, mesaj eklerinde yer alan resim ve müzik dosyalarını açamazsınız. Lütfen üye olurken sizi doğru tanıyabilmemiz için profil bölümünü tam doldurunuz.

Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 68
1  Kültür ve Sanat / Tarih / Ynt: Lazlar ve Megreller : Ekim 10, 2008, 08:07:02 am
büyük yazı yazmak yasak derken  Ney
2  Meydan Parkı / Mekanlar / Ynt: Beşikdüzü pirinçlik park tesisleri,Aquapark & fiyatlandırma : Ekim 03, 2008, 02:28:54 am
Bence çok yanlış yapmıssınız tamam havuz kalabalık oluyor sebebi dışarı ilçelerdende gelenler olduğu için Plajada gelince bence Trabzon'daki en güzel plajlardandır keske girseydiniz öyle uzaktan bakmayla anlaşılmıyo.İlk gittiğimde bende öyle sanmıstım
3  Kültür ve Sanat / Şiir / Ynt: "Seni "sensizlikte" bile sevdim " : Ekim 01, 2008, 01:38:26 pm
Vay tam benlik ha Kahkaha
4  Meydan Parkı / Trabzon / İyi Bayramlar : Eylül 30, 2008, 06:02:51 am
Kahkahalar, yeni heyecanlar, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun...
Tatlılar olsun; kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler...
Görüşmek için telefonlaşmalar olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun...
Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın...
'Biz' olsun; 'Ben' olmasın...Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin, yeter olsun...
En önemlisi sevgi olsun...
Aşkolsun...
Daha n'ooolsunn...
Bayramınız kutlu olsun...

Trabzon.org\forum
5  Meydan Parkı / Mekanlar / Ynt: Restaurant ve Cafe : Eylül 27, 2008, 06:13:02 am
Bir lise öğrencisi olarak bence okulların bol olduğu bi yere bi fast-food'cu açarsanız iyi olur ama eğer dersenizz o çok moda oldu ben farklı bişeyler yapcam bence foruma değilde  meydana yaparsanız daha fazla iş görürsünüz
6  Meydan Parkı / Mekanlar / Ynt: Restaurant ve Cafe : Eylül 26, 2008, 01:20:56 pm
çok güzelleri var benim tercihim Keyif 'Coffee ismini çok duydum tavsiye ederim
7  Kültür ve Sanat / Dil ve Edebiyat / Ynt: Unutmak diye bişey yok : Eylül 17, 2008, 11:46:17 am
zaten yer açmadıkları için yüreklerinde bi yara bi boşluk kalmaz
8  Kültür ve Sanat / Dil ve Edebiyat / Ynt: seni seviyordum : Eylül 17, 2008, 11:45:20 am
temiz & sade
9  Kültür ve Sanat / Dil ve Edebiyat / Ynt: Unutmak diye bişey yok : Eylül 16, 2008, 10:26:49 am
kimileri için çok kolay
10  Eğlence / İlginç Haberler / Terim'den ana avrat küfür : Eylül 11, 2008, 10:00:56 am
Fatih Terim'den ağza alınmayacak sözler.. Spor yazarı Osman Tamburacı'ya telefonda ana avrat küfür etti.

Fatih Terim Osman Tamburacı'ya çok ağır küfürler etmiş. Hürrriyet yazarı Yalçın Doğan köşesinde inanılmaz olayı yazdı. Küfürbaz Terim şangır şungur ağzına ne gelmişse saymış. Sizler de okuduklarınıza inanamayacaksınız..

Küçük notu daha var. Yazar yazıyı dün öğleden sonra kaleme alıyor. Yani Belçika maçından önce. Türkiye kazansa bile bu yazı yayında olacaktı..

"(...)9 Eylül, önceki gün. Saat 17.54. Levent Spor Yazarları Derneği. Bir grup arkadaş sohbet ediyor. Aralarında Osman Tamburacı da var. Tamburacı derneğe gelmeden önce Sky TV’de Türkiye-Belçika milli maçına ilişkin görüşlerini anlatıyor.

Dernekte arkadaş grubu sağdan soldan söz ederken, koyu sohbet sırasında Osman Tamburacı’nın cep telefonu çalıyor.

TELEFONDA KÜFÜR

Tamburacı telefon açıyor, arayan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim.

Konuşmaya başladığı anda sinirleri gerilen Tamburacı, telefon konuşmasını bir arkadaşına dinletmeye başlıyor.

Terim:

"Yahu Osman, biraz önce Sky TV’de konuşmuşsun, bana söylediler. Ben ne demişim? Gündem değiştiriyormuşum, öyle demişsin. Ulan bu ne biçim konuşma?"

Tamburacı bu üslup karşısında şaşırıyor, nezaket içinde:

"Hocam, beni hep böyle zamanlarda arıyorsun, bir kere de, nasılsın, diye arasana."

Terim’de fren tutmuyor:

"Ulan ben senin bıyığını s...."

Tamburacı yerinde fırlıyor, "Sen ne biçim konuşuyorsun" derken, sinirden zangır zangır titriyor. Milli Takım Teknik Direktörü kendini kaybediyor:

"Ulan ben senin, ananı, avradını s....".

Tamburacı, "Doğru konuş, konuşmasını öğren" diye bağırırken, Fatih Terim galiz küfürlerini sıralamayı sürdürüyor.

Huzurunuzda Milli Takım Teknik Direktörü.

yineRAL PATTON

Bu duruma en az yedi-sekiz kişi tanık. Biri de, zaten dinliyor.

Telefon kapanıyor. Osman Tamburacı derhal avukatını arıyor. Fatih Terim’i mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Telefon kayıtlarıyla birlikte.
11  Eğlence / İlginç Haberler / Acun Ilıca'nın ikinci torpil vakası! : Eylül 11, 2008, 09:54:42 am

Acun dertlileri kuyruk olmuşta haberimiz yokmuş! Dün torpil iddiaları bugün ise geç ödenen paralar ve insanlık dışı muameleler;

Aslında bugüne kadar nedense kimse yazmıyordu Acun Ilıca hakkındaki iddiaları. Bu konudaki en büyük hata belki de yine bize ait! Acun hakkında onlarca mail geliyor posta kutumuza! Söylenenler gerçekten insan onurunu incitecek cinsten! Şimdi bu iddiaları bir tarafa bırakıp Acun hakkındaki iddiaları gündeme getiren Güler'e kulak veriyoruz.
İlk olarak Vatan yazarı Mehmet Güler getirdi, Acun Ilıca hakkındaki iddaları. İddialar öyle yenilir yutulur cinsten de değil hani! Acun, programda kendine yakın gördüğü kişilere yarışma fırsatı veriyor, hatta ekipten bazı isimlerin bu konuda komisyon aldığını, bayan yarışmacılara kur yaptığını iddia edenler bile var!

İnternethaber'e gelen şikayetlerin bir çoğunda bu tür iddialar var! Bu iddiaların büyük çoğunluğu da alınan paralar ve yarışmadaki kutularla ilgili. Hele hele yarışmadan "orta karar bir ödül" kazanan ve ismini açıklanmasını istemeyen bir yarışmacı var ki onun anlattıkları kelimenin tam anlamıyla rezalet!

Vatan gazetesi yazarı Güler'e gönderilen bir diğer okuyucu mektubu ise bize gönderilen ve Ilıca hakkındaki dilden dile dolaşan bu iddiaları bir kez daha gündeme getiriyor. Dün, Özge Yavaç adlı okuyucu programa başvuru sırasındaki yaşadıklarını anlatmıştı birer birer. Köşe yazısını gören, başta internet haber siteleri olmak üzere, çok sayıda yayıncı kuruluş hatırı sayılır bölümlere taşıdı haberi. Ekranların reytign makinası hakkında böyle çirkin bir iddia haberi de tabiki günün en çok okunan haberleri arasına girdi.

İddiaları Acun yalanlasa da bugün yine Güler'e gelen bir diğer okuyucu mektubu farklı bir konudaki ekran rezaletinden bahsediyordu. İşte o köşe yazısından bazı satır başları;

Acun'dan dertli izleyici kuyruğu: Telefonların, mektupların ardı arkası kesilmedi dün bütün gün. Meğer ne çok dertli, amma da çok şikayetçi varmış Acun’dan. Önce sizlerden gelen sitem dolu mektuplara göz atalım. Sonra da Acun olan bitenle ilgili neler söyledi, onları anlatalım. Bakın okurumuz Yaşar Akçay ne söylüyor: “Dilden dile Var mısın Yok musun?’a katılanların kazandıkları paraların ödenmediği söylentisi dolaşıyor. Şu ana kadar yarışmada ikramiye kazananların kaçına para ödenmiş? Ödenenler var ise kazandıkları tarihten ne kadar sonra ödenmiş? Eğer geç ödeniyorsa, bu süre içinde işletilen paraların getirisi nereye gidiyor? Sayın Memet Güler, bu soruları araştırmaya ve aynı şekilde Acun Ilıca’lıya bir kez daha sormaya var mısın yok musun?”

Mülakatta torpil iddiası: Bu kez söz sırası Raif Öztuğ Çiftçi’de: “Memet Bey, iki hafta önce Var mısın Yok musun? programı tarafından aranıp mülakata çağrıldım. Daha önce başvuru formunu doldurmuştum. Aradıklarında yanınızda birilerini getirmeniz gerekiyor denildi. Ben de büyük bir heyecanla yanıma iki arkadaşımı da alıp mülakata gittim. Mülakat yeri Tarabya-Ferahevler’deki Metin Oktay Spor Kompleksi’ydi. Benim gibi mülakata çağrılan 30-35 kişi ile birlikte sıraya girdik ve beklemeye başladık. Üçlü gruplar halinde içeri alınıyorduk. Tam içeri girecekken, arkamdaki arkadaşa dur dediler. Üçer üçer girilecek. Ben önüme bir baktım, bir bayan giriyor içeri. Yanında da stüdyo çalışanlarından genç bir bey var. Gülüşerek girdiler. Üç kişi olarak mülakatı yapacak bayanın karşısına oturduk ve başladı o sonradan gelen bayana sorular sormaya. Stüdyo görevlisi, yani bayanla gülüşerek içeri giren görevli de mülakatı yapan bayanın yanında ve sürekli yarışmacı adayı bayana tebessüm ediyor. Bayan anlatıyor da anlatıyor.

Saatlarce bekletiyorlar: Mülakat, gülüşmeler eşliğinde son buluyor ve hemen bayanın soyadı alınıyor. Mülakatı gerçekleştirenler önlerindeki deftere not alıyorlar ismini ve soyadını. Yarışmacı adayı bayan da yine aynı stüdyo görevlisiyle birlikte, yine gülüşmeler eşliğinde salonu terk ediyor. Anlatma sırası bana geliyor, ama belli ki artık dinlemiyorlar. Yüzlerinde belirgin bir bitse de gitsek ifadesi var. Sonrasında stüdyoya alınıyoruz ve Şansal Büyüka’nın da konuk olduğu programı izleyip evlerimize yollanıyoruz. Memet Bey, benim gördüğüm, bu programda bariz şekilde torpil uygulanmaktadır. Yazınızı görünce sizinle paylaşmak ihtiyacı hissettim.” Son bir mektup daha alalım. Sonra sözü konunun esas oğlanına, yani Acun’a bırakalım. Bu mektup da Volkan Seviğ’den: “Acun Ilıcalı ile ilgili yazınızı okudum. Ben de bir arkadaşımı elemelere götürdüm ve orda insanlara yaptıkları muameleyi gördüm. Nazi kamplarında bile böyle bir şey olmamıştır herhalde. İnsanları saatlerce bekletiyorlar. Bize, verdikleri saatten tam üç saat geç geldiler.
12  Eğlence / İlginç Haberler / Gole sevinirken ayağını kırdı! : Eylül 11, 2008, 09:49:39 am

Arjantinli oyuncu Fabian Espindola attığı gole sevinirken ayağını kırdı, üstelik gol "ofsayt" diye iptal edildi.

David Beckham'ın transferiyle gündeme gelen Los Angeles Galaxy'nin hafta sonu oynadığı maçta ilginç bir olay meydana geldi. Daha maçın ilk dakikalarında attığı gole sevinen Arjantinli futbolcu ayağını kırdı.

Los Angeles Galaxy'nin Real Salt Lake ile karşı karşıya geldiği maçta gol atan Arjantinli oyuncu Fabian Espindola, attığı gole sevinirken ayağını kırdı. Üstelik attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Espindola yaptığı açıklamada, başına gelen olaydan utanç duyduğunu söyledi.

Maçın 5. dakikasında gol atan eski Boca Juniorslı oyuncu sevincini orta sahada taklalar atarak gösterdi. Ancak oyuncunun sevinci kısa sürdü. Espindola, ayakları yere basınca sendelemeye başladı ve yardım ekiplerinin müdahalesi sonrası ayağını kırdığı anlaşılan oyuncuya bir kötü haber de hakemden geldi. Maçın hakemi oyuncunun attığı golün ofsayt olduğunu belirterek, golü iptal etti. Maç 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Altı hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Arjantinli oyuncu, maç sonrası şu açıklamalarda bulundu:

"Başıma gelenlere inanamıyorum ve gerçekten çok utanç duyuyorum. Bir daha asla bir gole bu kadar sevinmeyeceğim. Daha önce binlerce kez saha içinde taklalar atmıştım, ama olacakları bilseydim asla böyle bir şey yapmazdım."

13  Eğlence / İlginç Haberler / Ölen kocasından mail geliyor! : Eylül 11, 2008, 09:44:43 am

H.Y. iki aydır ölen eşinden mail alıyor. Kızıma iyi bak mesajı, H.Y.'yi çileden çıkardı. Tedavi gördü olmadı ve sonunda...

İstanbul’da 2 ay önce ölen kanser hastası bir kişinin, hastalığı döneminde kendisiyle yeterince ilgilenmediği gerekçesiyle bir kadın arkadaşı yardımıyla eşine "gece gelip gırtlağını sıkacağım" şeklinde elektronik posta (e-posta) attırdığı anlaşıldı.

Yaklaşık 2 ay önce ölen eşi Orhan Y’nin e-posta adresinden kendisine, "Gece gelip boğazını sıkacağım. Kızıma iyi bak" yazılı mailler geldiğini öne süren H.Y, sorumlular hakkında işlem yapılması için Cumhuriyet Savcılığına başvurdu.

Savcının talimatı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Bilişim Suçları Büro Amirliği görevlileri, yaptıkları incelemede e-postaların Orhan Y’nin kadın arkadaşı A.Ü’nün bilgisayarından gönderildiğini belirledi. A.Ü, tespit üzerine Kadıköy’deki evinde gözaltına alındı.

A.Ü’nün, internet ortamında tanıştığı Orhan Y’nin isteği üzerine, bu kişinin hazırladığı mailleri H.Y’ye gönderdiği, bunun için Orhan Y’nin ölmeden önce e-posta kullanıcı adı ve şifresini A.Ü’ye verdiği kaydedildi.

Orhan Y’nin hayatını kaybetmesinin ardından A.Ü’nün, H.Y’ye, "gözüm üzerinde", "ne mal olduğunu anladım", "Bir gece gelip boğazını sıkacağım", "Kızama iyi bak" gibi mesajlar gönderdiği belirtildi.

Başlangıçta "maillerin ölen eşinden" geldiğini sanan H.Y’nin p****olojisinin bozulması yüzünden tedavi gördüğü ancak daha sonra durumdan şüphelenerek savcılığa başvurduğu öğrenildi. Şişli Adliyesi’ne gönderilen A.Ü’nün tutuksuz yargılanmak üzere
salıverildi.
14  Eğlence / İlginç Haberler / İran'ı zıplatan açıklama! : Eylül 11, 2008, 09:42:44 am

İran Cumhurbaşkanı yardımcısının yaptığı açıklama İran'ı ayağa dikti. Şimdi bütün gözler Ahmedinejad'a çevrildi. O açıklama bakın ne?

İran Cumhurbaşkanı yardımcısı, "İsrail halkıyla dostuz" açıklaması yaptı. Ülke karıştı. Şimdi Ahmedinejad'ın nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

İran'da bir grup milletvekili, Cumhurbaşkanı Yardımcısı İsfenidyar Rahim Meşai'nin, "İsrail halkıyla dostuz" yönündeki sözlerine açıklık getirmesini için Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'a bir hafta süre verdi.

AHMEDİNEJAD'A SORU ÖNERGESİ

Ahmedinejad'ın, Mecliste sorulara cevap vermesi için gerekli imzayı toplayan milletvekilleri, beklenen açıklamanın yapılmaması halinde dilekçeyi Meclise verecek.

İran Anayasası'na göre, milletvekillerinin dörtte birinin imzasıyla Cumhurbaşkanı Meclis'e gelerek sorulara cevap vermek zorunda.

İSRAİL HALKI DOSTTUR

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Meşai, "İran bugün, ABD ve İsrail halkıyla dosttur. Dünyada hiçbir millet düşmanımız değil, bu bir iftihardır. Elbette düşmanımız var ve İran halkına karşı en namertçe düşmanlıklarda bulunuyorlar” ifadesini kullanmıştı.

Meşai, farklı kesimlerden gelen tepkiler üzerine, İsrail ile ilgili sözlerinin çarpıtıldığını ya da yanlış anlaşıldığını belirtmiş, İsrail'i siyonist bir rejim olarak gördüklerini açıklamıştı. Meşai'nin, "İşgalci siyonist İsrail'e bin kez ölüm" yönünde açıklama yaptığı İran basınında yer almıştı.

İktidar ve muhalefetten bazı gruplar, Cumhurbaşkanına çağrıda bulunarak Meşai'yi görevden almasını istemişti.

Yardımcısının sözlerine ilişkin henüz bir açıklama yapmayan Ahmedinejad'ın, bundan sonraki tavrı merakla bekleniyor.

15  Eğlence / İlginç Haberler / Bu kızın anlattıkları doğru mu? : Eylül 11, 2008, 09:40:32 am
Kişisel sayfasında günlük tuttu, herkes onu konuşuyor. Kurgu mu bilinmez ama genç kızın bir videosu gerçekten çok ilginç!

Myspace'de günlük tutan Gülsuna Korur, özel yaşamına dair bir çok şeyi paylaştığı kişisel sayfasına koyduğu bir video, bugünlerde internetin çok konuşulan en çok tartışılan konusu oldu.

Bugünlerde Myspace'de bir video izlenme rekorları kırıyor. Son dört gün içinde kişisel sayfası 40 bine yakın kişi tarafından ziyaret edilen ve 18 bin kişinin izlediği videoda Gülsuna Korur, kişisel sayfasında paylaşıma açtığı videosunda evlenmek istemediğini gözyaşları içinde anlatıyor. Videoda, aile baskısından şikayet eden genç kızın, zorla evlendirilmeye çalışıldığı "Ahmet Abi" ise çocukluk arkadaşı!

Paylaşıma açılan videoda eski Türk filmlerinin repliklerinden aşırma noktalar da yok değil! İşte videolarının yayınlanmasının ardından sayfası ziyaretçi rekoru kıran genç kızın o en çok konuşulan videosu;

<a href="http://lads.myspace.com/videos/myspacetv_vplayer0005.swf?m=39160033&amp;type=video" target="_blank">http://lads.myspace.com/videos/myspacetv_vplayer0005.swf?m=39160033&amp;type=video</a>
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 68