Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Kasım 22, 2008, 12:29:31 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma yazı yazacak arkadaşlar; Lütfen yazınızı yazarken Türkçemizin yazım ve imla kurallarına uyun.Aksi taktirde yazılarınız ya düzeltilecek yada silinecektir.

Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Meydan Parkı / Haberler / Ynt: Irkçı liderde Türk geni çıktı (he he ) : Şubat 13, 2007, 03:55:47 pm
bence bu olay Türkleri karalmaktan başka bişe değil..zamanlaması da güzelmiş hani..inanmamak lazım bence
2  Trabzon Forum / Üyeler ve etkinlikler / Ynt: Yeni üyeler burada merhaba diyor : Ocak 19, 2007, 01:40:57 pm
s.a arkadaşlar ben akçaabatlıyım..suanda eskişehir anadoluda ingilizce ögretmenlıgı bölümünde 2.sınıfta okuyorum..inşallah tez zamanda trabzonuma kavuscam.ama gurbette de bordo mavi kaskolla dolasmakta ayrı bi keyif ya..
3  Meydan Parkı / Fotoğraflar / Ynt: uçaktan trabzon manzarası : Ocak 19, 2007, 07:24:08 am
heyt be güzellige bak..trabzonumun her şeyden güzel görünüyor ya..ucaktan,arabadan..hatta trenden bile:)ah bi gelebilsem vatanıma.bu üniversitenın gözü cıksın yaa
4  Meydan Parkı / Haberler / Ynt: 2011 de bulusalım : Ocak 19, 2007, 07:19:44 am
öncelikle bu organızasyon trabzonumuza hayırlı olsun.ister istemez yatırım yapacaklar ayrıca trabzonlular olark bize de grevler düşüyour..sahil yolu projesıne gelınce evet sahıl bozuldu gibi görünüyor..ama bundan sonra için beklentımız en azından cevre düzenlemesını falan yapmalarıdır.yeşillendirme(gerçi kendı kendıne de yeserır ama:)),yürüyüş parkuru olsa iyi olcak
5  Yaşam / Müebbet Muhabbet / Ynt: Silgi olsaydınız kimleri ve neleri silersiniz ? : Ocak 19, 2007, 07:11:23 am
valla öle bi imkanım olsa ekranlardaki sözde sanatcı bozuntularını silerdim.sonra bölücü şerefsizleri!!ve tip kişileri..ayrıca bence trabzonumuzun yüz karası çömlekçi olayını tüm unsurlarıyla iz bırakmadan silerdim..cok sosyal mesaj verdim ya:)
6  Spor Forumu / Trabzonspor / Ynt: Trabzon futbolunun birlik gecesi : Ocak 18, 2007, 05:29:01 pm
işte bu..trabzonumuzun ihtiyacı olan sey birliktelık..ınsallah amacına ulasır..takımlarımıza bi yardımı olur.
7  Spor Forumu / Trabzonspor / Ynt: Konya maçına giden var mı? : Ocak 18, 2007, 05:27:57 pm
kardeşim öncelıkle seni tebrik ederım..mac ıcın ordan kalk trabzona gıt..valla gözlerim doldu.bende anadoluda okuyorum ama maalesef gelemıyorum..kayserı macında ınsallah ordayım..trabzondakı arkadaslardan maca gıtmelerını ve ne olursa olsun bu takıma sahıp cıkmalarını istiyorum..inadına bordo mavii
8  Meydan Parkı / Trabzon / Ynt: Gurbetteki Trabzonlular. : Ocak 18, 2007, 05:18:46 pm
ah ahhh neyini özlemedıkkı..havası ınsanı yagmuru pidesi hamssısı koftesı....zizilini bile..ama en cok trabzonsporu..bordo mavi kaskolların berelerın hakım oldugu sokakları..bekle trabzonum 27 sınde ordayım nasıpse.
9  Meydan Parkı / Trabzon / Ynt: Trabzon Tutkusu : Ocak 18, 2007, 05:15:37 pm
s.a arkdaslar.ben yeni üye oldum..ılk bu konuya yazmak nasıp oldu..gercekten bi faklılık bi tarz trabzonlu olmak.inanın ben eskişehirde okuyorum adamlar hayran kalıyo bu baglılıgımıza..bazıları da cekemıyorlar onların da kuyruk yaraları belli..bence de bizi birbirimize baglayan nedenlerden bırı de trabzonsporumuzdur..orak noktalarımızdan en büyügü o zaten..trabzondakı hayata gelınce,hayat dedıklerı oranı buranı gosterıp namussuzca eglenmekse evet trabzonda yok bu hayat..ama delıkanlı gıbi adam gibiyse bence trabzon ideal bi yer..trabzona laf yok.
Sayfa: [1]