Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Kasım 22, 2008, 11:59:37 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza Hoşgeldiniz.İyi vakit geçirmeniz dileklerimle.

Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Yaşam / Müzik / KAZİM KOYUNCU FİLMİ CIKTI... : Ocak 30, 2008, 02:32:22 pm
merhaba kazım koyuncu severler veya dinleyenler kazım abinin filmi cıktı 3 bucuk saatlik isteyenler ayrıntılı bilgiyi www.kazimkoyuncufilmi.com dan bakabilir ve eski zugasi berepe konserinden parca dinleyebilir izleyebilir...
2  Meydan Parkı / Haberler / Ynt: Lazlar Belgesel Oluyor : Ekim 06, 2007, 07:57:11 am
geç bile kalındı bence benim düşücenmde var biraz film hakkında bilgi olsa yapacam ama geniş doğu karadeniz anlatan bir belgesel olsa süper olurdu renk cok bizde kac cesit millet tek yürek olmuş kültür evliği sonucunda doğukaradeniz kültürü doğmuş kardeniz güzel bir dizi kazandı gülbeyaz şimdi güzel bir film daha hakediyor insALLAH buda olur müziğine yine santcı diyebileceğimiz kaliteli işler yapan ustalarımız yapar kimlerden bahsettiğimi anlamışsınızdır zaten kac tane sanatcı var ki adam akıllı ulusal anlamda tanıtan dimmiyii....
3  Meydan Parkı / Video / Ynt: Kazım Koyuncu&Uy Aha Trabzon : Ekim 03, 2007, 01:31:05 pm
valla suana kadar trabzon spor için en iyi mars diyebilirim kazım abinin değerini bilmemek nankörlüktür zaten kac tane kaliteli sanatcı varki piyasada karadenizli artık karar sizin ama cidden grur duyuyorum ts tuttmaktan insALLAH BU sene şampiyon oluruz ALLAHIN İZNİYLE...
4  Eğlence / Oyunlar / Ynt: Şu Anda Dinlediğiniz Şarkı? : Mayıs 03, 2007, 02:51:39 pm
VOVA maakaagmaaa ve erdal bayakoğlunun son albümü ve kazım koyuncunun son albümü...
5  Yaşam / Müzik / Ynt: karadeniz sanatçıları&grupları.. : Mayıs 03, 2007, 02:27:38 pm
Selam teona sizlerle biraraya gelmek. tanışmak ve kaynaşmak adına biraraya geliyor.

"TEONA" Sizlerden gelen istekler sayesinde İsatnbul’da buluşma günü düzenliyor..tulum,kemençe,horon,piknik,vb.. derken harika bir gün adına teona sizleri Beşiktaş maçka parkına bekliyor..

http://grupteona.anatolianrock.com
6  Yaşam / Müzik / Ynt: Hasan Tunç : Nisan 29, 2007, 06:06:30 am
TEK KELİME ÜSTAD BESTE OLARAK TA GÜNÜMÜZE IŞIK TUTTU VE YARDIMCI OLDU ŞİMDİKİ SANATCILARA.
7  Yaşam / Müzik / Ynt: Kemençe yapımcısı Fatih Şatır ile söylesi : Nisan 29, 2007, 06:04:20 am
ABİ BENDE KEMENCE ALCAM YA BABAMA HEDİYE ÖĞRENCİYİM KOCAELİDE NE KADARDAN BASLIYOR FİYATLAR NEYSE ABİ MSN SİTE DE VAR BANA MAİL ATARSIN...
8  Yaşam / Müzik / Ynt: Fuat Saka : Nisan 29, 2007, 06:02:25 am
FUAT SAKA SÜPER BİR MZÜİSYEN ULUSAL ALNDA MÜZİSYEM AMA NE YAZIKKİ ÖLDÜKTEN SONRA KIYMETİ ANLAŞILACK BÖYLE GİDERSE...
9  Yaşam / Müzik / Ynt: Kazım Koyuncu : Nisan 29, 2007, 06:00:58 am
valla ben evinede gittim ALLAH KİMSEYE YASATMASIN BÖYLE BİR ACI kazım abi bizim sesimiz kavgamız sevadamız oldu su zamana kadar karadeniz dizileri cok yapıldı ama en güzeli gülbeyazdı dizi dizi yapnda müziği oldu zaten bu acık bir sekilde ortada ALLAHA MEKANINI CENNET EYLESİN...
Sayfa: [1]