Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6
|
|
32
|
Meydan Parkı / Yemek / Ynt: trabzon peynirlisi..
|
: Ağustos 30, 2007, 07:49:01 pm
|
siz peynirliyi bide babaannemin elinden yiceksiniz.....trabzon tereyağıyla beraber hemde  üfff ağzım sulandı... gidip söylimde yapsın bari  Bir de tarifini verseydiniz bari hic bilmedigim halde benimde agzim sulandi valla tereyagi, mereyagi denilince üfff babanne de yokki gidip soylesekte yapsa
|
|
|
|
|
35
|
Yaşam / Müebbet Muhabbet / Ynt: son zamanlarda kızlar çok AÇILDI SAÇILDI
|
: Ağustos 24, 2007, 11:44:52 am
|
Bu olay beni çok rahatsız ediyor.yani kızlar sanki birbirleriyle yarış yapıyorrrrlar hangimiz daha açık giyineceğiz diye çok kızıyorum.herşeyleri ap açık meydanda.geçen arabamla gezerken bakırköy incirlide durakta bir hatun gördüm.içi dışı birdi yanına yanaştım tanışabilirmiyiz dedim.oda bana sen beni ne zannetin dedi.bende böyle açık giyince kendimi tutamadım tanışmak istedim dedim.oda bana nededi zannedersiniz.ALLAHIN VERDİĞİ GÜZELLİĞİ KULDAN NEDEN SAKLIYAYIM dedi şoooook oldum hiç bişey diyemedim.Buna benzer bir çok TÜRK gençi karşılaşmıştır.Malum bu son üç gündür İstanbulda havalar esiyor ama kızlarımız diz üstü pireli etek giymekten vazgeçmiyorlar..Rüzgar esiyor onlarda uçuşan yerlerini kapatmaya çalışıyor.10 kere kapatsa 10 kerede açılıyor her yeri gözüküyor farkındalar ama yinede giymekten faz geçmiyor.Allah hepsine akıl fikir versin.
Guzel ulkemde hala sizin gibi zihniyetlerin olmasina gercekten, hayret ediyorum ve cokkk uzuluyorum!!! demek arabanizla turlarlarken acik gordugnuz her kiza arkadaslik teklif ediyorsunuz? cok tuhaf kendi kendinizle celisiyorsunuz; sizin de o acik gorupde sinir oldugunuz kizlardan farkiniz ne acaba? bir fark siz erkeksiniz, Ahlaksizligin kizi erkegi olmaz kanimca... 'Aloooo Millet uzay da baska gezegenler buldu; biz hala o ne gimis, bu ne giymis derdindeyiz, birakalim artik insanlari giydigi kiyafetlerle degerlendirmeyi, ""bende diyorum ki, "Allah"akli sizinki gibi onun bunun ucusan etegin de olanlara da akil fikir versin"haydin uzaya yada ne bilem baska kesiflere...
|
|
|
|
|
36
|
Kültür ve Sanat / Dil ve Edebiyat / Ynt: Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'la Yapılan Son Röportaj
|
: Ağustos 08, 2007, 09:10:33 am
|
Okurken bile, tuyler urperten bir roportaj Istiklal Marsı'nı yazdıktan sonra, kazandıgı odulu almayacak kadar da onurlu ve millet sevdalısı, ulkesinin gecirdigi en kotu zamanlarda dahi gonlunde ve siirlerinde yasattıgı vatan askı, hicbir zaman kaybolmamıs iste boylesi bir donemde dahi vatan askını bir an olsun kaybetmeyen milli sairimiz destansı siirleriyle, Türk milletine bugün dahi heyecan vermektedir. Ruhu sad mekani Cennet olsun! paylasim icin de sonsuz Tesekkurler..
|
|
|
|
|
39
|
Trabzon Forum / Üyeler ve etkinlikler / Ynt: Yeni üyeler burada merhaba diyor
|
: Temmuz 18, 2007, 07:17:22 pm
|
bende malatyalıyım ama 11 sene trabzonda yaşadım şuan mersinde yaşıyorum ama kendimi okadar trabzona ait hissediyorumki emel arkadaşımız gibi bende trabzonlu biriyle evlenip trabzonluyum demek isterdim ama......nerde imdilik sadece trabzona aşığım diyebiliyorum.
Insallah Trabzonla birlikte Tabzonlu birinede a**** olursun, kader kismet belli mi olur? hayirlisi diyelim
|
|
|
|
|
43
|
Yaşam / Müebbet Muhabbet / Ynt: 700 YıLLık Öğüt
|
: Temmuz 16, 2007, 11:05:21 pm
|
Aşağıda Osman Bey'e ünlü İslam Alimi, Şeyh Edeb-Ali'nin verdiği öğütleri anlatan bir yazı.
Sevildiğin yere sık gidip gelme, kalkar muhabbetin itibar olmaz.
* Cahiller arasındaki alime,
Unutma ki, yüksekte yer tutanlar, aşağıdakiler kadar emniyette değildir. Haklı olduğunda mücadeleden korkma.
"Bilesin ki atın iyisine DORU," "Yiğidin iyisine DELİ derler."
Bu sozler bugun bile guncelligini kaybetmemis her. Turk gencinin bu sozleri iyi algilamasi lazimdir. "Ogut tutmayani musubet tutar" deyiminide hatirladim simdi :)emeklerinize saglik tsekkurler paylastiginiz icin..
|
|
|
|
|
45
|
Yaşam / Müebbet Muhabbet / Ynt: mutlu yaşam için 13 kural
|
: Temmuz 16, 2007, 10:20:20 pm
|
2.Hic kimse gözyaslarini hak etmez,onlara layik olan kisi ise seni aglatmaz.
5.Birisine yabancilasmanin en kotu bicimi, yaninda oturuyor olup ona hic bir zaman ulasamayacagini bilmektir.
7.Zamani , onu seninle birlikte gecirmeye hazir olmayan biriyle gecirme.
9. "Bitti" diye üzülme, "yasandi" diye sevin. 10.Belki de Tanri uygun kisiyi tanimandan önce yanlis kisilerle tanismani, onu tanidiginda minnettar olman icin istedi. 11. Her zaman seni üzecek birileri olacaktir, yapman gereken insanlara guvenmeye devam etmek ve kime iki defa guvenecegine daha fazla dikkat etmektir. 12.Kendini cok zorlama, en guzel seyler onlari en az beklediginde olur.
"Yaşanan her şeyin bir sebebi var."
Sizcede öyle değil mi?
Aynen oyle bacimm emeklerine saglik tskler .
|
|
|
|
|