Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Kasım 23, 2008, 06:30:11 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza üye değilseniz,mesaj gönderemez, mesaj eklerinde yer alan resim ve müzik dosyalarını açamazsınız. Lütfen üye olurken sizi doğru tanıyabilmemiz için profil bölümünü tam doldurunuz.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sinemadan soğudum:(  (Okunma Sayısı 927 defa)
marlowee
Üye
**

bööö!

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 01, 2006, 06:28:38 pm »

noluyor anlamıyorum artık vızyonda ızlıcek fılm yok:(varsada  cok kotu az once  MIAMI VICE daydım cok kotu bı fılm  cekım kotu konu sıran kotu kotu...daha once CLICK e gıttım oda kotuuuu...baydı fılm guya komedı:(kı adam sanslerı severım:(sora TETIKCI ye gıttım aman guya degısık bı senaryoydu ama oda bence kotu bı  fılm dı...zaten bı baktım yene gelen fılm lerde artık  cızgı fılmler ve emınım dahada guzeller...tıyatro ızlemeyemı baslasam :(varmı onerecegınız bı kac fılm alyımda evde ızlerım artık:(
ayse
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ekim 02, 2006, 12:48:14 am »

var tabi olmaz mı ? mesela AKIL DEFTERİ ni izle ,ilginç bi film .eski ama benim en sevdiklerimden.ama ne  yap yap FEDAİ yi izleme .böyle boş film olur yani.zaten film de sürekli İSRAİL bayrağı ve AMERİKA bayrağı yanyana görüntüleniyor.
marlowee
Üye
**

bööö!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2006, 02:45:52 pm »

akıl defterını ızledım  yok:(Sağol aysecım ya  aslında  ben once  ne tarz   fımden  hoslanıyorum onu bulmalıyım bence Gülümseme yoksa   her  fılm  kotu bana Gülümseme ya  hem  aksıyon hem  romantızm  hem  komık  bısey yokmu ya:(
NooTeO
Sr. Member

nooteo@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 11, 2006, 08:41:13 pm »

Bencede haklısın. Hangi tarzlar hoşuna gider önce onu tespit et. ama benim sana tavsiyem. romantik komediler. tabi sen illada macera polisiye diyorsan ayrı.

Reese whiterspoon un cennet gibi diye bir filmi var mesela onu seyretmişsindir eminim. Onun gibi filmler idealdir.
VE sana hak veriyorum artık film endüstrisi yavaşladı ve üretkenlik azaldı. bilim kurgu ve teknoloji biraz insanlarda kafa karıştırıyor.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: