|
ayse
Ziyaretçi
|
 |
« : Ekim 27, 2006, 01:50:08 pm » |
|
arkadaşlar trabzonda yeni bir otel açıldı. ismi funda otel ..her ne kadar ismi kötü olsa da kendisi gayet güzel . ben kendim (biraz reklama girecek ama ..) bu otelin iç mimarıyım söylemesi ayıp hazır biliyorum biraz anlatayım .. otelin çatı katı kral dairesi ,bir alt kat restorant:mutfağında küçük bir taç fırın var . restorantın alt katından itibaren 5 katı 2 veya 4 yataklı odalar var.bu odalardan 5 tanesi 4 kişilik süitler olarak kullanılmak üzere hazırlandı. oda katlarından sonra lobi ve toplantı salonunun bulunduğu bir lobi katı var.burada küçükte bir bar var kı yaz akşamları trabzon manzarası süper olur.giriş katında ise resepsiyon,sinema salonlarına giriş ve halka hizmet edecek bir kafe var. -1ve -2 katlarında 2 büyük 2 küçük sinema salonu bulunuyor.yani artık trabzonda 3 sinemamız var. en alt kat olan -3 de ise fitness,hamam,sauna,masaj odası,şok duş ve mini vitamin bar bulunuyo. DİLERİM GİDERSİNİZ VE BEĞENİRSİNİZ ... SEVGİLER
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 17, 2007, 06:06:58 am Gönderen: niord »
|
|
|
|
|
marlowee
Üye

bööö!
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2006, 04:54:24 pm » |
|
ısımden ve usta otelın varlıgından dolayı ozur dılerım ama sınıfta kalır  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NooTeO
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2006, 12:20:08 am » |
|
Bence funda otel'i görmeden böyle iddaa lı olma. Kemerkayalılar için artık sinema ayaklarının dibine gelmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Esaret
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2006, 08:32:14 am » |
|
zorludan sasma tabe 250 euro gozden cıkaracaksın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NooTeO
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 07, 2006, 12:12:32 am » |
|
 Zorlu tabiki iyi ancak yeni açılan yerlerdeki hizmet her zaman daha iyidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eflatun
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 08, 2006, 07:27:11 pm » |
|
Hayırlı olsun. Karşı komşunuz olarak hergün otelin önünden geçiyorum  ve o koco koca yazılmış sinema yazısını merak ediyordum.. gerçekten sinema için ilginç biyer ve henüz aktif degilsiniz sanırım? biraz daha bilgi lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NooTeO
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 09, 2006, 05:26:09 am » |
|
Hayırlı olsun. Karşı komşunuz olarak hergün otelin önünden geçiyorum  ve o koco koca yazılmış sinema yazısını merak ediyordum.. gerçekten sinema için ilginç biyer ve henüz aktif degilsiniz sanırım? biraz daha bilgi lütfen eflatun otel bizim değil biz sadece haberini vermiş bulunduk. Ama sinemasına istersen beraber gidebiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LAZKOPAT
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 13, 2006, 06:04:42 am » |
|
;)verdiğiniz bilgilere bakılırsa gayet güzel bi otelmiş.ama bu otel trabzonun neresinde acaba?  ?paylaştığınız için teşekkkür ederim...... 
|
|
|
|
|
|
Bir delinin seni öpmesine izin ver ,ama bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
NooTeO
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 17, 2006, 09:37:45 am » |
|
Tam olarak Şu anki trabzon belediyesinin kullandığı sahil peronunun karşısında bulunuyor. Kemerkaya mahallesinde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sguall
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 24, 2006, 02:07:21 pm » |
|
sinema oldugunu bilmiyordum bak bunu paylasmanız cok iyi oldu insallah güzeldir royal de koltuklara sıgmıyoruz belediye otobüzü gibi tıpıs tıpıs oluyo umarım burada koltuklar arsında bir nebze olsun mesafe vardır ve perdede asagıdadır
|
|
|
|
|
|
"trabzonu almadan istanbulun fethinin bir anlamı yok" Fatih Sultan Mehmet
|
|
|
|
ayse
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 14, 2006, 04:55:30 pm » |
|
selam arkadaşlar yoksunuz ama ben bi CE deyip gidecem gidecekseniz pub'a gidin .güzel bi deniz manzarası var tavsiye ederim .terası süper .belediye yol yapımını bitirince daha süper olacak .inşallah bende yarın akşam memleketimdeyim kimseye söylemeyin .ailem bile bilmiyo .ilk size söylüyom.şşşş :kk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rdm
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 14, 2006, 08:26:34 pm » |
|
Ayse bu otel tam olarak nerede?
|
|
|
|
|
|
"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
|
|
|
marlowee
Üye

bööö!
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 26, 2006, 06:47:38 pm » |
|
USTA OTEL BASKA LAFA GEREK YOK!!! ALA ALA O ROOFTA BI SABAH KAHVALTISI AH AH MUHTESEM ... :kk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayse
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 04, 2007, 07:24:14 am » |
|
otelin yerini sormuşsunuz ? cumhuriyet caddesinde.eski omesa otelin aşağısında tedaşla yanyana .ama aldığım duyumlara göre işletmesi çok iyi değilmiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jetaime
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 17, 2007, 01:46:47 am » |
|
ben dışardan gordum baya guzel gorunuyo dışardan tabi içini bilemiycem . ama dışardan gozuma batan bişey var yol seviyesindeki kafesinin bi masası var  tam kaldırımın kenarında arada bi cam vardı perde merde bişey yok orda oturan bi kişi kendini kaldırımda oturuyo hisseder yani bence  bunu ordan gecerken arkadaslarada soylemiştim burdada soylim dedim  belkide bi değişiklik yapılmıştır ama sonradan bilemiycem onun dışında bi 3.sinema olması iyi olmuş şehir merkezi için tabi 
|
|
|
|
|
|
imzamda olur insallah zamanla (: acele yok!
|
|
|
|