Trabzon.org Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 23, 2012, 08:01:31 am

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama
5,599 Mesaj 2,776 Konu Gönderen: 2,800 Üye
Son üye: awnofawcetmarc
* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
+  Trabzon.org Forum
|-+  Meydan Parkı
| |-+  Haberler
| | |-+  Türk Bayrağı
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Türk Bayrağı  (Okunma Sayısı 2531 defa)
ayse
Ziyaretçi
« : Ocak 26, 2007, 04:01:15 am »

Dün bir tv programına Volkan Konak ve Sunay Akın konuktu.Sayın Sunay Akın eğitimdeki yalnışlara ve ek****lere değindi.Örnek olarakta bayrağımızdaki ay ve yıldızın hikayesini anlattı.Bizim bildiğimiz hikaye; bir grce şehit kanına yansıyan ay ve yıldız...
Gerçek böyle değil.Programda Türk bayrağının hikayesi anlatıldı.Ben yalnış yada ek**** anlatmaktan çekindiğim için burada bu hikayeyi anlatmayacağım.Site yetkililerinden ve üyelerimizden ricam doğru ve ek****siz bilen biri anlatırsa sevinirim.Hatta Sevgili Sunay Akın keşke bizi duysada burada anlatsa bize ne güzel olur..
Jetaime
Yeni Üye
*

tselcuk61@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 26, 2007, 06:26:11 am »

bende izledim o programı  cok güzeldi  sunay akınla volkan konagın oldugu kısım tabiki devamını izlemedim..  ama bence sunay akın orda tam olarak nerden geldigini  yıldızın nerden geldigini ogrendik ama hilalin nerden geldigini anlamadım.  benim hatırladıgım kadarıyla   osmanlının bayragı üç hilalken bi padişah adını hatırlamıyorum malesef o tek hilale indirmiş  ve içinede  sekiz koşeli bi yıldız koyulmuş  , bu sekiz köşeli yıldız   osmanlının gücünü simgeliyormuş daha sonra bi baska padisahta bu sekiz koseli yıldızı 5 koseli yıldıza düşürmüş  bu 5 koseli yıldızda insanı temsil ediyormuş ..  ve sonundada sunay akın soyle bi güzel ifade kullanmıştı burdan cıkan sonuc aya ilk insanı bi gondermişi hilal ve yıldız  Göz kırpan

cok guzel bi  programdı ve onemli bi konuyu anlattı ama ben bu kadar hatırlayabiliyorum malesef yanlıslar olabilir kusura bakmayın  Göz kırpan

imzamda olur insallah zamanla (: acele yok!
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!