Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Kasım 22, 2008, 07:52:41 pm *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Foruma üye değilseniz,Lütfen üye olunuz.Üyelik için tıklayın

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TÜRK'ÜZ DOĞRUYUZ TRABZONLUYUZ...  (Okunma Sayısı 2584 defa)
beyoğlu53
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 29, 2007, 04:53:57 am »

ben aslen RİZE'li olup doğma büyüme istanbul beyoğlunda yaşayan bir gurbetçiyim.en önemlisi ben bir KARADENİZLİYİM...KARADENİZİMİZİN önemli şehri TRABZONUMUZA yapıştırılan bu iğrenç yakıştırmalardan ve hakaretlerden dolayı çok üzgünüm.biz,hiç birimiz kötü insanlar değiliz.bu vatan için,bu millet için,bu bayrak için hepimiz seve seve canımızı verecek kadar asil,bir o kadarda gururlu insanlarız.ortada olan bu cinayetten dolayı tabirkide hepimiz üzgünüz ama bir kaç kişinin yaptığı bir olayı güzel TRABZONUMUZA ve bütün hemşehrilerimize mal etmek isteyenlerin ALLAH tepesinden baksın inşallah.biz hiç birimiz ne hırantız nede ermeni...hepimiz KARADENİZLİYİZ,HEPİMİZ TRABZONLUYUZ VE HEPİMİZ ELHAMDULİLLAH MUSLİMANIZ.
bu çirkin yakıştırmayı bize ve şegrimize yapıştırmak isteyenleri şiddetle kınıyorum.bence hepimiz,yani bütün KARADENİZLİLER bize yapılan bu haksızlığı protesto etmeliyiz ve her nerede olacaksa bir yürüyüş veya herhangi bir şekilde dillendirmeliyiz davamızı.ölen watandaşımızın ailesine ALLAH'tan sabır diliyorum.
ARKADASLAR HEPİNİZİN YORUMLARINI BEKLİYORUM...
hamsi41
Sr. Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2007, 06:50:47 am »

evet ne ermenıyız nede katıl
ayse
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2007, 06:57:38 am »

Yürekten katılıyorum.Hrant da değilim Ermeniden.Gururla ve mutlulukla Karadeniz'li Trabzon'luyum.Yürüyüşe falan gerek yok.Ben etrafımda bu konuyla ilgili ağzını açana cevabını güzelce kendisine iade ediyorum.Israrla konuşup memleketime çamur etmek isteyen varsa buyursun.Yüzümüze konuşsun.
ayse
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2007, 07:01:08 am »

Peki siz Dink'in öldürülmesinden 1-2 saat geçmeden hemen insanların toplanması ve yürüyüş yapmasına ne buyurursunuz.Allah allah çok enteresan.O kadarçabuk bu kadarinsan nasıl haber alıp toplandı organize oldu,pankartlar açıldı.Vay be...?
AkkesE
Yönetici
Hero Member

hı.??

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2007, 09:54:53 am »

onlar ağlardı
siz rahattayken!...........

ve siz gözyaşlarınızı birkaç sonsuza tüketirken
kendi evlatlarınız için kaçkere aktınız meydanlara?
Şimdi de gelmiş bizi eleştiriyosunuz.değilim.ermeni değilim.sadece TÜRK'üm..

http://www.ermeniyalakalari.info/

Seninle ağladık senle güldük biz
Bu sevda uğruna canlar verdik biz
MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
beyoğlu53
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2007, 10:55:05 am »

herhalde canım yaa.bizim ne önemimiz varki sanki...
gecenlerde hatırlarsanız istanbul fatih camiinin imamı aynı şekilde bir ibadethanede,bir camide katledildi.o bizim din adamımızdı,o bizim watandaşımızdı o bizlerin bir anlamda önderlerimizdendi.bütün  medya neden o olayın üzerine bu kadar gitmedi neden sadece 1 gün haberlere çıkıp,kısacık bir yer buldu gündemde,niçin ortalık ayağa kalkmadı bizim din adammımız öldürülünce?
arkadaslar ne desem bos...müsliman olduğu iddia edilen bir ülkede yasiyoruz ama türban sorunu gibi insanın içini acıtan bi sorunla boğuşuyoruz.bunları bizim içimize nifak sokmak isteyenler yapıyor bence.
muratca61
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2007, 03:56:31 am »

Evet. Sonuna kadar bu deyişe katılıyorum arkadaşım..  Kızgın
slash_61
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Şubat 16, 2007, 11:15:34 am »

Evet TRABZON'luyuz ve en önemlisi TÜRK'üz... Dink öldürülür öldürülmez o kadar kişi toplandı. Ben şahsen bu adamı ilk kez medyadan bu yazdığı yazıyla ilgili dava açıldığında tanıdım. Bu toplanan insanlar ne zamandan beri tanıyodu bu adamı? Hepimiz hırantmışız hepimiz ermeniymişiz ne zaman buldular bu sloganı? Anlamadım gitti. Hem İstanbul'da o kadar ermeni yok ki... Bunun altında başka oyunlar var.
Öldürülen vatandaşımızın ailesine baş sağlığı diliyorum...
ekrkoy
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 09, 2007, 05:48:07 pm »

Ne ermeniyiz, ne katil. Ne Hrantız ne Ogün. Hepimiz Türküz, Hepimiz Trabzonluyuz, Hepimiz müslümanız.
Uzgunum_28
Uzgunum_28
Üye
**

Masalin Bittigi Yerde Hayat Baslar.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2007, 02:41:28 am »

Turk'um Dogruyum Caliskanim,bana kizmayin ama Trabzonlu degilim...

"Ne Mutlu Turkum Diyene"

Kimseye etmem shikayet, aglarım ben halime.
Titrerim mücrim gibi, baktıkca istikbalime!!
holocaust90
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Haziran 02, 2007, 05:33:57 am »

arkadaşlar bende muğla fethiye doğumlu ailem antalyalı lazları çok severim burdaki laz arkadaşlarımdan etkilendim ve bu siteye üye oldum.aslen yörüğüm trabzona yapılan bu yakıştırmalar çok yanlış aslında bu ülkeyi en çok sahip çıkan yine karadenizliler hepinizi selamlıorum
gülayaz
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 02, 2007, 03:09:59 pm »

arkadaşlar bireysel ya da toplu katliamlar insanlık dışı olaylardır  katledilen hangi din, dil, renk ve ırkdan olursa olsun   bahse konu kişinin de o şekilde öldürülmesi doğru değildir ama bunu tarbzon a mal etmek yanlışların en büyüğüdür  ama bir düşünün lütfen  bu ülkede terörün barınamadığı, kaya gibi sağlam tek kalesi karadeniz ve tabi ki trabzondur    buranın da bir şekilde karışması gerekiyordu  dış güçlerin etkisi, içteki siyasi kaygılar vs.  trabzon üstüne oynanmak istenen oyunlar çirkin bir senaryodur    oyun yazılmış  roller dağıtılmış  ve aktörler de rollerini çok güzel oynamışlardır   peki bundan kimin ya da kimlerin çıkarı vardır    elbette az çok hepimiz bazı tahminlere sahibiz
ve özellikle dikkatinizi çekmek istediğim bir konu ; ben karadenizli değilim  yani içiniz rahat olsun  kimsenin trabzonu hiç bir konuda suçladığı yoktur olamaz da

SAYOKAN
SAYOKAN
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #12 : Haziran 06, 2007, 06:43:06 pm »

Bu topraklar için yüzyıllardır kurşun yakanların başında Trabzon uşakları gelir. Dedelerimizden duyduklarımız, babalarımızın konuştukları bizlere bırakılmış en büyük mirastır ve onlar özetle derki bu toprağa göz diken hainler yaptıklarının bedelini canlarıyla ödemişlerdir ve sonsuza kadar ödeyeceklerdir. Onuru ve Gururu için yaşayan milliyetçileri, vatan evlatlarını bu denli kışkırtılması bu sonuçları doğurmuştur ve doğuracaktır. Bizim hesap vereceğimiz tek bi yer var kimseden korkumuz yok benliğimizi yitirmeyelim yeter. Ülkü uğruna sıkılmış her kurşun bizimdir. Toprakta yatan kahramanların kanı yerde kalamaz , kalmıyacaktır.

vinzo
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2007, 03:17:48 pm »

sevgili UZGUNUM_28;

ayıp ettin arkadaşım!!, bu duyguları taşıyan herkes gibi ciğerimizsin desem : )))),

hepimiz aynı denizin, aynı iklimin, aynı mirasın ve aynı ONURLU MİLLETİN ***yız,
onursuzlar düşünsün!!!!!!!!!
avarmurat
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Haziran 12, 2007, 05:28:40 pm »

Hrant Dink i öldürmeklen hic birsey kazanmadik. Bosuna di. Ha yasiyor, ha olmüs, ne fark eder.
Türkiyede bukada "dasakli PKK ci kürt varken" bir "götsüz" ermeniyi öldürdük, iyi yapdik diye övüniyoruz.
Alin DEHAP´in milletvekillerini kursuna dizin. PKK ci öldürün. Hepsinin evide, yurduda belli.
Benim dayimin oglu anlatdi bana :
Boztepede ayakgabi boyuyan bir kürt cocugu durup dururken unlara demiski "ben büyüdüm mü PKK ci olacagim ve Boztepedeki bütün lazlari kursuna dizecegim". Ben dayimin ogluna sordum "ne yapdiniz". Uda bana cevap verdi "güzelce dögdük".
Ama ben size söyliyorum, dövmenin zamani gecdi! Dayimin ogluna dedim "Alacakdiniz bir tasi, bu kürt cocugun kafasini ikiye yaracakdiniz".
Atalarimiz zamaninda rumlarin ve ermenilerin yapdiklari teröre garsi suskun kalsayidilar, bügün karadeniz bölgesinde müslüman türk kalmamisdi.
Ben acikca diyorum "Kürtleri coluk cocuk hepsini kilicdan gecirmek lazim, ancak u zaman hrant dink´ler yok olur!
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: