Trabzon.org Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 23, 2012, 08:31:29 am

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama
5,599 Mesaj 2,776 Konu Gönderen: 2,800 Üye
Son üye: awnofawcetmarc
* Ana Sayfa Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
+  Trabzon.org Forum
|-+  Meydan Parkı
| |-+  Haberler
| | |-+  Yılmaz Ergun'dan Boz'a ziyaret
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Yılmaz Ergun'dan Boz'a ziyaret  (Okunma Sayısı 829 defa)
AkkesE
Yönetici
Hero Member

hı.??

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 21, 2008, 08:41:08 am »

Trabzon Valisi Nuri Okutan tarafından organize edilen Trabzon'da görev yapan eski valilerin Trabzon ziyaretleri sürüyor.

1992-1993 yılları arasında Emniyet yinel Müdürü olarak görevi yapan eski Trabzon valilerinden Yılmaz Ergun, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Samimi bir havada geçen sohbette eski yinel Müdür Ergun, Trabzon'da görev yaptığı valilik sırasında çok güzel anılarını olduğunu belirterek Trabzonlular’ın sıcak insanlar olduğunu söyledi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın yaşayan eski Trabzon valilerini bir araya getirmesi kendisini çok duygulandırdığını belirten Ergun "Gerçekten bu davranışı beni ve diğer arkadaşlarımı çok onurlandırdı. Trabzon'da görev yaptığım yıllarım hep güzel anılarla geçti. Emniyet teşkilatımız her geçen gün günün teknolojik durumuna göre daha da güçlenerek asayişin sağlanması konusunda büyük adımlar atmaya devam edecektir" dedi.

Emniyet Müdürü Feridun Boz'da kendisini ziyarette bulunan Ergun'a teşekkürlerini sunarak "Kendisinden tecrübeleri konusunda yararlanmaya çalıştık. Bize ışık tuttu" dedi.

Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Boz, günün anısına Yılmaz Ergun'a plaket takdim ederken, daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Seninle ağladık senle güldük biz
Bu sevda uğruna canlar verdik biz
MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!