|
melony
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 28, 2007, 05:17:59 pm » |
|
deniz kokulu memleketimi düşünüyorum orhan velinin istanbuluna inat.... yeşilin bin tonunu koynunda barındıran yüce karlı dağların bile selam durduğu o güzelim şehre istanbulun soğuk ve çirkin akşamlarından binlerce sevgiler..  volkan konak..
|
|
|
|
|
|
trabzon bir sevdadır uşağum..hemde deli gibi bi sevda..
|
|
|
lazotti
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 26, 2007, 07:54:15 pm » |
|
boztepeyi ganitayi meydanparkıni özledım trabzonumun.hele peynirlisi nasi derım özlemedim.nazım abinin büfesinden yarım ekmek köfte ayranımi alıpta yavuzselimde maç seyretmesini özledim.hoş hala duriymi onida bilmiyrımya.epeydir gelemedım.affettıreceğum kendımi söz .trabzonsporun üzerine yemin ederımki.............................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isparoz
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 27, 2007, 05:04:45 pm » |
|
Yasim Cahit Sitkiya gore yolun yarisini gecti ve bu zamanin cogunu ne yazikki Trabzon disinda gecirdim ve ben o memleketden aglamadan ayrildigim hic bir zamani hatirlamiyorum.Enson 2004 yilbasinda Trabzondan ayrilirken havaalaninda benim gozler yine yasli,vatandasin biri"hayirdir ya hemserim nedir bu dert"dedi.Ben sordum ona Trabzonlumusun sen "evet"peki burayi severmisin "tabiki severim ne demek memleketimiz"evet ama dedim sen burayi sadece seversin ama ben buraya ASIGIM.Aramizdaki fark bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uzgunum_28
Uzgunum_28
Üye

Masalin Bittigi Yerde Hayat Baslar.
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 02, 2007, 02:34:49 am » |
|
deniz kokulu memleketimi düşünüyorum orhan velinin istanbuluna inat.... yeşilin bin tonunu koynunda barındıran yüce karlı dağların bile selam durduğu o güzelim şehre istanbulun soğuk ve çirkin akşamlarından binlerce sevgiler..  volkan konak.. Istanbula'a haksizlik olmuyor mu ? simdi bu..
|
|
|
|
|
|
Kimseye etmem shikayet, aglarım ben halime. Titrerim mücrim gibi, baktıkca istikbalime!!
|
|
|
gülayaz
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 02, 2007, 02:59:41 pm » |
|
uzaklarda vatan hasreti ile yaşayan arkadaşlara selam gönderiyorum ve sabırlar dliyorum yıllardır yanlış ve ek**** yönetilmişlikten kaynaklanan ayrılıklar bunlar sanayileşmenin sadece belli illerde sınırlandığı bir ülkede iç ya da dış göç kaçınılmazdır bir insanın kendisi ve ailesinin yaşamını idame ettirecek kadar gelir elde edememesi sonucu göç yaşaması gurbet elllere gitmek zorunda olması gerçekten çok acı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYOKAN
SAYOKAN
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 06, 2007, 06:30:48 pm » |
|
Oy Trabzon oy sen nasıl bi memleketsinki senin uşakların dünyanın neresine gitseler yine sana sadık ölüyorlar. Şimdi gardaşlarım fındık topluyorlar bizde sanal ortamda hasret gideriyoruz. Ben ÇAYKARALI Antalyadan tüm hemşerilerime selam eder onlara kurban olurum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebru
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 31, 2007, 03:51:40 pm » |
|
bende istanbulda yaşayan bir trabzonlu olarak trabzonumu zaman zaman çok özlüyorum trabzon lisesinde okuduğumuz yıllarda henüz ayasofyanın stadyum arkasındaki yollarıaçılmamış heryer traktörlle kazınmış mayıs ayının çil çil yağmurunda yerler ayasofyaya kadar balçık okulu kırıp gezmek oyollarda bata çıka bilmem oyılları bileniniz varmıdır çamurları bile özlemek ne güzeldir yaşayanlar bilir melahat özbüke bogenç bu arada fıkra gibi insanlarız kadınlar trabzon akçaabat arasında münibüse binmiş gidiyor kadının birinin telefonu çalıyor telaşla ara tara çantada bulamıyor biraz sonra tekrar çalıyor yine telaşla arıyor bulamıyor çaresiz arkadaşına" gördünmü telefonumu evde bıraktım" diyor yaşanmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Death
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 04, 2007, 03:47:24 am » |
|
Selam arkdaslar bende Kocaeli/Gebzdeden yiğit Bende trabzonun herseyini özledim...:S sadece yaz tatillerinde gidebiliyoruz oda bize yetmiyor .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yasmine
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 24, 2007, 06:31:07 am » |
|
ben de trabzonluyum çok uzağında değilim trabzonun artvindeyim ama yine trabzonu çok özlüyorum var mı trabzon gibi memeleket aşığıyım canım trabzonumun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kambo1678
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 04, 2007, 03:41:53 pm » |
|
Trabzon'un uzağındayız.Tabiki en çok doğasını,şehrin dokusunu ve samimi havasını özlüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aysegul_tr_61
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 11, 2007, 03:41:41 am » |
|
ya demeyın yaaa...bıtermı sıralanacak seyler?denızı havası yagmuru sısı topragı kokusu sokakları yolları tasları......bıde gelıp gorebılsem...bır aydır gelmıom ama hıc aklımdan cıkmıo!cok ozledım cooook!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l@z_KıZı
l@z_KıZı
Üye

|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 18, 2008, 09:29:49 am » |
|
sllm ben yeni üyeyimmmm 
|
|
|
|
|
|
yoLa kazık çakıLmaZ,DaĞa karşı bakıLmaz,biz İstanbuL KızıyıZ..BizLe başa çıkıLmazzzz..:p
|
|
|
Uzgunum_28
Uzgunum_28
Üye

Masalin Bittigi Yerde Hayat Baslar.
|
 |
« Yanıtla #28 : Nisan 18, 2008, 02:16:41 pm » |
|
sllm ben yeni üyeyimmmm  A.Selam))) Hos geldin l@z kizi...
|
|
|
|
|
|
Kimseye etmem shikayet, aglarım ben halime. Titrerim mücrim gibi, baktıkca istikbalime!!
|
|
|
l@z_KıZı
l@z_KıZı
Üye

|
 |
« Yanıtla #29 : Nisan 19, 2008, 09:08:37 am » |
|
h.bulduk.. 
|
|
|
|
|
|
yoLa kazık çakıLmaZ,DaĞa karşı bakıLmaz,biz İstanbuL KızıyıZ..BizLe başa çıkıLmazzzz..:p
|
|
|
|