Trabzon Forum | resim, fotoğraf, müzik, video, rehber, rapidshare, mp3
Ağustos 30, 2008, 12:46:47 am *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forumumuza Hoşgeldiniz.İyi vakit geçirmeniz dileklerimle.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kızlar Türkiye Şampiyonu  (Okunma Sayısı 782 defa)
AkkesE
Mehmet Kemal
Yönetici
Hero Member

hı.??

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 31, 2008, 11:55:57 am »

8 Takımın Katıldığı Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları, Final Maçları ile sona erdi.

Niğde'de 27 -31 Mayıs Tarihleri Arasında Gerçekleştirilen ve Toplam 8 Takımın Katıldığı Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Müsabakaları, Final Maçları ile Sona Erdi.

Niğde'de 27-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve toplam 8 takımın katıldığı Türkiye Yıldız Kızlar Futbol müsabakaları, final maçları ile sona erdi.

Kız öğrencilerin kıran kırana mücadele ettikleri turnuvanın finalinde Trabzon Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu Türkiye şampiyonu oldu. Manisa Gazi İlköğretim Okulu ise penaltılarla 5-4 kaybettiği maçta Türkiye ikincisi oldu.

Bölgelerinin şampiyonu olarak Niğde'ye gelen 8 ilin takımı beş gündür Niğde'de kıyasıya mücadele etti. Niğde 5 Şubat Stadında cumartesi günü üçüncülük, dördüncülük ve final karşılaşmaları yapıldı.

Amasya Yeşilırmak İlköğretim Okulu ile Van Fevzi Geyik İlköğretim Okulu Yıldız Kız Futbol takımları arasında yapılan üçüncülük, dördüncülük karşılaşmasında üçüncülüğü Amasya Yeşilırmak İlköğretim Okulu kazandı. Şampiyon olan Trabzonlu kızlar maç sonunda sevinçlerini Horon teperek kutlarken;, Manisalı minik kızların oyuncuları gözyaşlarına boğuldu.

Şampiyon olan takımlar kupa ve madalyalarını Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Naci Aydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Gafur Emlek, ASKF İl Temsilcisi Olcay Kartal'ın elinden aldılar.

Seninle ağladık senle güldük biz
Bu sevda uğruna canlar verdik biz
MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
AkkesE
Mehmet Kemal
Yönetici
Hero Member

hı.??

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2008, 11:57:12 am »

Benim mezun olduğum Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim okulu basta olmak üzere syn.tunç cora ve syn.osman'ü tebrik ederiz..

Seninle ağladık senle güldük biz
Bu sevda uğruna canlar verdik biz
MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük
HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: