|
EMREYILDIZ
Ziyaretçi
|
 |
« : Kasım 28, 2007, 08:01:07 am » |
|
MERHABA HEMŞEHRİLERİM BU SİTE TRABZON KÜLTÜR VE TARİHİNİ DÜNYAYA TANITMA AÇIŞINDAN OLDUKÇA BAŞARILI BİR SİTE BÜTÜN ARKADAŞLARA BU SİTEYİ ÇEVRELERİNDE TANITMALARI İÇİN RİCADA BULUNUYORUM. BY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AkkesE
Yönetici
Hero Member

hı.??
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2007, 05:46:30 am » |
|
Teşekkür ederiz keske tüm trabzonlular senin gibi duyarlı olsa
|
|
|
|
|
|
 Seninle ağladık senle güldük biz Bu sevda uğruna canlar verdik biz MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
|
|
|
kral_61
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2007, 02:16:01 pm » |
|
bencede burası tüm trb lilerin buluşma noktası olmalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasan KARAHİSAR
Hasan KARAHİSAR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2008, 03:00:25 am » |
|
Koskoca Trabzon sitesi böyle durgun olamaz,nerede kaldı Karadenizin hirçın dalgaları.Hayden canlanın.Bak ben yeni üye oldum,bundan sonra devamlı yazacağım.sizlerde gelin lütfen.
|
|
|
|
|
|
DİZÜSTÜ YAŞAMAKTANSA,AYAKTA ÖLMEYİ YEĞLERİM.
|
|
|
AkkesE
Yönetici
Hero Member

hı.??
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 22, 2008, 09:28:11 am » |
|
Biz hep burdayız
|
|
|
|
|
|
 Seninle ağladık senle güldük biz Bu sevda uğruna canlar verdik biz MAVİ si tutsak olsun BEYAZ özgürlük HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKDÜZLÜLÜK
|
|
|
Uzgunum_28
Uzgunum_28
Üye

Masalin Bittigi Yerde Hayat Baslar.
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2008, 10:28:01 am » |
|
Koskoca Trabzon sitesi böyle durgun olamaz,nerede kaldı Karadenizin hirçın dalgaları.Hayden canlanın.Bak ben yeni üye oldum,bundan sonra devamlı yazacağım.sizlerde gelin lütfen.
22 subat'ta uye olmus, 23 subat'tan beride bir daha ugramamis, birde hep yazacagim demis celiskiye bakin...Biz hep burdayız
Biz de . TrabzoN MerkeZ Akıllı OlsuN HerkeS ÇatılıR KaşlaR KesiliR BaşlaR En BüyüK AşklaR TrabzonDa BAşlaR demisler...
|
|
|
|
|
|
Kimseye etmem shikayet, aglarım ben halime. Titrerim mücrim gibi, baktıkca istikbalime!!
|
|
|
bRc
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2008, 01:39:05 pm » |
|
emre sana katıliorum herkes arkdaşlarını üye yapsın..trabzon için!! burcu özdemir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AkkesE
Yönetici
Hero Member

hı.??
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2008, 04:04:47 am » |
|
burcu teşekkrler hoşgeldin ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eda_im
Eda_im
Full Member

|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2008, 04:57:10 am » |
|
Trabzonlu olmak bır baska bu sıteyı yenı fark ettım ve hemen üye oldum inşallah fırsat buldukca burda olucam butun herkese Selam olsun...
|
|
|
|
|
|
Provası olmaz hayatın Ne yeniden yaşamak mümkün geçmişi, Ne de yaşananları silebilmek, Mühim olan; Zifiri karanlıkta, Güneşi görebilmek...
|
|
|
AkkesE
Yönetici
Hero Member

hı.??
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2008, 06:11:01 am » |
|
Hoşgeldin eda Haklısın trabzonluluk bi başka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatoş
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 24, 2008, 07:15:58 am » |
|
merhaba trabzonlu olmak harbi bi ayrıcalık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatoş
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 24, 2008, 07:17:09 am » |
|
sohbet bölümü varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AkkesE
Yönetici
Hero Member

hı.??
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 24, 2008, 07:23:39 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boncuk
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 24, 2008, 08:47:04 am » |
|
Bakın uşaklar ! Birşeyler yazun ,çizun , anlatun.
Hoş celdun hoş bulduk la yetinmeyun. Ben haçan elli yaşınayum . şiir yolla hekiya yolla. sizleri harekete geçirmağa çalişsam da, Çoğunuzdan tik yok! üretken olun biraz. Yazmaktan korkmayın ula. Bol bol okuyun yazabilmek için. Pilgi fişkirsun gözlerinuzden.Tembelluk etman. Baa alinmayun sakun. Birçoğunuzun agasi yaşindayum. Dun akluma taşlar geldi yazdum ham****öy sitesine. Ziyaretçi defterinedur. silinmeden açun okuyun. Temem o ki insan istesa taşlari pile yazayii kalun sağlıcakla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eda_im
Eda_im
Full Member

|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 24, 2008, 12:23:23 pm » |
|
Hosbulduk sadece hos besle yukardakı abı haklı yetınmemek lazım şiirler yazılar yazmak gerek vaktım olursa bende yazarım burası bıze kral karadenıze aıt  sayfa guzel olmalı bos kalması yakısmazzz......
|
|
|
|
|
|
Provası olmaz hayatın Ne yeniden yaşamak mümkün geçmişi, Ne de yaşananları silebilmek, Mühim olan; Zifiri karanlıkta, Güneşi görebilmek...
|
|
|
|