Aspava Trabzon
- Adres
- Sancak, Karayolu caddesi 83/B, 61250 Yomra/Trabzon · Trabzon (Merkez), Trabzon
- Telefon
- (0462) 341 06 61
- Web Sitesi
- www.instagram.com/aspavahaydargulcimen/
- Çalışma Saatleri
- Pazartesi: 11:00–00:00
- Salı: 11:00–00:00
- Çarşamba: 11:00–00:00
- Perşembe: 11:00–00:00
- Cuma: 11:00–00:00
- Cumartesi: 11:00–00:00
- Pazar: 11:00–00:00
Konum
Google Yorumları
4.5 · 3.204 yorumAbdul Samet YALVAÇ
bir ay önceBaşka bir mekandan menü tartışmasından dolayı kalkarak buraya geldik. Aradan iki hafta geçti yorum yapmadım ve tekrar geldik. Memnun kaldık. Ektediğim fotoğraftaki masada görünen her şey ikram. Menüden sipariş düşünürken Sinan beyin bize yardımcı olması ve dört kişiye iki porsiyon ızgara yeteceğini söylemesi bizimle ilgilenmesi çok güzeldi . Mekanda müşteri sayısı kadar garson var neredeyse çok ilgililer . Biz dört kişi için iki porsiyon karışık ızgara söyledik gayet doyurucuydu. Mezeler sınırsız, sürekli yenilendi. Tavsiye ederiz. Çay, tatlı, dondurma da ikram.
Rabia Yıldız
6 ay önceBence ailecek gelinebilecek güzel bir mekan. Sadece çok kalabalık olmasından dolayı gürültülüydü. Bunun haricince içerisinde, üst katta çocuklar için oyun mekanı olması bir artı. Personel ilgili ve ulaşılabilirdi, hizmeti çok iyiydi, buradan teşekkürlerimizi sunarız 🌸 Fiyatlar bence normaldi. Ücretsiz ikram da dolu doluydu. Yemekten sonra gelen tatlı dondurma çay, hepsi ikramdı. İki kişi İskender+ Ali nazik+ şalgam söyledik ücret 1490₺ ödedik.
levent günher
5 ay önceLüks bir mekan ve haliyle ucuz değil. Otopark derdi yok. Mescidi ve çocuk oyun alanı çok güzel. Wc tertemiz. Aşırı ilgili ve nazikler. İkramları gereksiz fazla ve bittiğinde yenisini getiriyorlar. Pide ankaradaki gibiydi ve çok güzeldi. Döner eti gayet lezzetliydi. Domates soslu ve kaşarlı patates çok güzeldi ama onun yanına sosu olmayan patates koymaya bence gerek yok. Aynı şekilde patlıcan salatası lezzetsiz ve gereksizdi. İkram olarak semaver çay , helva, künefe ve dondurma geldi son olarak. Künefe hariç tadını beğendim. Açık olmak gerekirse şahsi fikrim porsiyonlar yarıya indirip fiyat azaltılırsa çok daha yerinde bir hareket olur. Zira bu fiyatlarla herkes faydalanamaz. Ben her şey için çok teşekkür ediyorum tekrar geleceğim.
Gezelim Görelim
bir ay önceServis daha hızlı olabilir kuzu şiş sipariş verdik abartmıyorum tam 1 saat sonra geldi ve çok tuzluydu .Garson İsa bey gayet başarılı.İkram edilen tatlı ve mezeleri sayarsak fiyatlar normal.Birde kırık çatlak tabak servise açılmamalı.
Merve Çoban
3 ay önceAna yemek gelmeden ikramlar la tıka basa doyuyorsunuz. Bittikçe yenisi geliyor. İkramlar çok başarılı fakat ana yemek için aynısını söyleyemeyeceğim. 3kere gittim ana yemekte kebap, İskender, pide ne yediysem çok tuzsuz oluyor. Aşçıları gözden geçirmeliler. Hafta sonlarında 15-20dk sıra bekleyebilirsiniz. Mescidleri çok küçük ve havasız. 3-4kişi aynı anda zor namaz kılıyor. Böyle kalabalık bir mekan için bunu göz önünde bulundurmalıydılar. Tatlılarda künefe daha sıcak gelmeli. Geldiğinde içindeki peyniri semsert oluyor. Künefenin peyniri uzatmalı normalde, irmik helvası çok kötü koymasanız daha iyi. Ayrıca çay bardaklarının altına bir çay tabağı ve çay kaşığı koyulmalı, böyle bir restorana yakışmıyor. Çay sunumu özellikle Trabzon için daha özenli olmalı. İçecekler aşırı pahalı. Ayran:80 tl.
Yorumlar Google'dan alınmıştır.
Benzer Firmalar
Trabzon (Merkez)
Cumhuriyet, Devlet Karayolu Cad No:5 /Z-1, 61900 Arsin/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Çıralı, 61750 Maçka/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Uzungöl, Fatih caddesi 21G, 61940 Çaykara/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Çarşı mahallesi-14/A, Çarşı, 14 Şubat Kurtuluş Cd. No:83, 61400 Vakfıkebir/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Çarşı, Saadettin Bey Cd. 5A, 61600 Sürmene/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Gülbahar Hatun Cd. 84 61400 Vakfıkebir Trabzon Türkiye 41,04880° K, 39,28354° D, Kemaliye, 61400 Vakfıkebir/Trabzon
Kaynak: Google Places · Son doğrulama: 06.09.2026