Çınaraltı Restoran
- Adres
- Yenimahalle, Devlet Sahil Yolu Cd. No:269, 61040 Trabzon Merkez, Yenimahalle, 61040 Ortahisar/Trabzon · Trabzon (Merkez), Trabzon
- Telefon
- (0462) 229 20 00
- Web Sitesi
- cinaraltikofte.com.tr/
- Çalışma Saatleri
- Pazartesi: 08:00–00:00
- Salı: 08:00–00:00
- Çarşamba: 08:00–00:00
- Perşembe: 08:00–00:00
- Cuma: 08:00–00:00
- Cumartesi: 08:00–00:00
- Pazar: 08:00–00:00
Konum
Google Yorumları
4.7 · 2.470 yorumMete Turan
3 ay önce👨🏻💼 Normalde yorum yaparken direkt lezzet odaklı başlarım ama burada çalışanların ilgisini övmeden geçemeyeceğim. Girişte karşılama ve yönlendirme olsun, yemek bitene kadarki hizmet olsun, tam anlamıyla işlerini severek mükemmel yapıyorlar. Özellikle bizimle ilgilenen kır saçlı beyfendiye ayrıca teşekkür ediyorum. 🧆 Meşhur Akçaabat köftesi tam kıvamında pişmiş ve oldukça lezzetliydi. 🥗 Akçaabat köftesinin yanında olmazsa olmaz piyaz salatasını çok beğendim. Marullar incecik kesilmiş. Ama içindeki kuru fasülye miktarı biraz artırılabilir diye düşünüyorum. 🍗 Akçaabat köftesi varken burada tavuk yenir mi demeyin. Tavuğun lezzeti de bambaşka. Soslu ve lokum gibi. 🍱 Yemeğin yanında kaygana, ezme, patates kavurması, yoğurtlu makarna gibi mezeler de getiriyorlar. Özellikle kayganayı baya sevdim. 🍮 Yemek sonrası tatlı ve çay ikramları var. Baklava, kadayıf ve sütlaç aynı anda ikram edildi. Şimdiye kadar bu şekilde çeşitli bir ikrama denk gelmedim. Kadayıf lezzetli ama bana çok hitap etmedi. Baklavası ve sütlacı baya güzeldi. 🧼 Restoran içeri girer girmez çok güzel bir kokuyla karşılıyor sizi. Aynı şekilde lavabolar da çok temiz. 🅿️ Çok kalabalık bir zamana denk gelmedim ama otopark problemi yaşanacağını sanmıyorum. Rahatlıkla park yeri bulabilirsiniz. 💵 Fiyatlar için yorum yapmak artık çok zor. İkramlar, lezzet ve doygunluk olarak değerlendirdiğimde normal diyebilirim. Ama yine de menüyü inceleyerek herkes kendi yorumunu yapabilir.
Fahrettin “M.” ÖZCAN
3 ay önceTur otobüsünün başka bir yerde durmasına rağmen, hemen komşusu olan Çınaraltı Restoran'ı tercih ettik ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladık. Sebzeli köfte ve Akçaabat köftesi yedik; köfteler tam kıvamında, sulu ve çok güzel pişmişti. İkramlar hem lezzetli hem de çok cömertti. Fiyatlar ortalama. Restoranın fiziki koşulları da harika; tuvaletler pırıl pırıl, ayrıca çok temiz ve büyük bir mescitleri de mevcut. Personelin ilgi ve alakası gerçekten üst düzeydeydi. Bizimle özel olarak ilgilenen şef garson Baki Bey'e misafirperverliği ve güler yüzü için ayrıca çok teşekkür ederiz. Çok memnun kaldık, kesinlikle tavsiye ederim.
Osman Gökçe
4 ay önceKaşarlı levrek buğulama, lahana sarması söyledik ikiside çok iyiydi, levrek buğulama baya iyiydi, yanına ek olarak gelenler de çok iyiydi, kaygana da ikram ettiler onu da çok beğendik, en son baklava da ikram ettiler, hizmet lezzet ortam hepsi güzeldi gözünüz kapalı gidebilirsiniz biz çok memnun kaldık..
merve kara
bir ay önceİzmirden gelip şans eseri girdik. Hayatımda yediğim en güzel levrek buğulamayı yedim. Hizmet harikaydı, özellikle Yaren hanımım misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Kime denk gelirseniz gelin çok güzel ilgileniyorlar. Lezzetler harikaydı, gönülden tavsiye ederim
yunus görgün
4 ay önceÇalışan personeller çok sıcakkanlı. Levrek buğulama yedik. Tadı harikaydı. Çakallı menemeni ile balığı tek tavada pişirmişler gibi bir tad. Masaya oturur oturmaz masayı mezelerle donattılar. Genel olarak yemekleri çok lezzetliydi. Yemekten sonra çay ve tatlı ikram ettiler. Herkese tavsiye ederim.
Yorumlar Google'dan alınmıştır.
Benzer Firmalar
Trabzon (Merkez)
Çarşı mahallesi-14/A, Çarşı, 14 Şubat Kurtuluş Cd. No:83, 61400 Vakfıkebir/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Uzungöl, Fatih caddesi 21G, 61940 Çaykara/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Uzungöl, Fatih Caddesi Nu 77, 61900 Çaykara/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Uzungöl, J7CQ+9Q, 61940 Çaykara/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Yalıncak, Deniz 1 Nolu Sk No:5, 61080 Ortahisar/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Beştaş, Subaşı Küme Evleri No:80, 61000 Ortahisar/Trabzon
Kaynak: Google Places · Son doğrulama: 20.08.2026