Sümela Kafulluk Kafe
- Adres
- Coşandere mahallesi dereküme evleri, Coşandere, 61000 Maçka/Trabzon · Maçka, Trabzon
- Telefon
- 0542 372 71 63
- Çalışma Saatleri
- Pazartesi: 08:00–00:00
- Salı: 08:00–00:00
- Çarşamba: 08:00–00:00
- Perşembe: 08:00–00:00
- Cuma: 08:00–00:00
- Cumartesi: 08:00–00:00
- Pazar: 08:00–00:00
Konum
Google Yorumları
4.9 · 365 yorumMustafa Çavuşoğlu
bir ay önceKahvaltı yapılan mekanın hemen solunda coşandere akıyor. Nefis bir manzara. Genel anlamda böyle bir yere beş puan veremedigim için çok üzgünüm aslında yiyeceklerde beş puanı haketmesine rağmen maalesef dört puan verdim. Nedeni sağanda yumurta, menemen ve muhlama aşırı tuzluydu kendilerine de bu geri bildiriminde bulundum. Bu kadar güzel yiyeceklerin yenilemeyecek düzeyde tuz eklenmiş olması puanımı düşürdü. Eğer buraya da dikkat ederlerse işletme daha fazlasını hak ediyor. Üç hanımefendi burayı işletiyor ve gerçekten temiz titiz davranıyorlar. Son derece misafirperver tuzdan dolayı verdiğim geribildirim sonrası hemen telafi yoluna gitmek istediler fakat ben israf olmasın diye asla böyle bir şeyi kabul etmedim. Gönül rahatlığıyla kahvaltı yapabilirsiniz. İki kişilik serpme kahvaltı iki kişiye çok fazla olduğunu söyleyebilirim. Ödediğim miktarla aldığım hizmet ve kahvaltı kıyasladığımda parasını fazlasıyla hak ediyor.
Saad Saad
bir ay önceSümela dönüşü uğradık. Yol kenarında bir işletme. Sütlaç gerçekten harikaydı. Dere kenarı olduğu için manzarası da güzel. Temmuz sıcağında Derenin içindeki masalara oturup buz gibi suya ayaklarınızı sokunca kendinize geliyorsunuz. Sütlaç yanında patatesli gözleme yedil gayet güzel ve hafifti. İşletme sahipleri cana yakın ilgili insanlar teşekkür ediyoruz.
CEYLAN SEVİM
bir ay önceDerenin içinde su ve kuş sesleri içinde meşhur Hamsiköy sütlacı yedik . Bir kaşık yiyince hemen ikincisini istedik . Hem tadı hem de çalışanların sıcak ilgisi harikaydı . Kesinlikle tavsiye ederiz
Fehmi
3 ay önceİlk sütlaçtan bir kaşık alır almaz hemen ikinciyi söyledim. Gerçekten tadi mükemmel, kesinlikle uğrayın.. Fiyatı da gayet uygun.
zeynep konukcu
4 ay önceMenemen ; kuymak ve kaygana favori üçlümüz oldu resmen.Ortam gayet samimi.Sümela dönüşü iyi ki es geçmeden burda durmuşuz..Daha önce yapılmış yorumlara güvendim.Kesinlikle buraya uğramalısınız diyebilirim.
Yorumlar Google'dan alınmıştır.
Benzer Firmalar
Maçka
Sümela otel karşısı, Merkez, Atatürk Cd. no:2/A, 61750 Maçka/Trabzon
Maçka
Mataracı, Çarşı Küme Evleri No:106, 61750 Maçka/Trabzon
Maçka
Mataracı, ZİGANA CAD NO:548A, 61750 Maçka/Trabzon
Maçka
Çıralı, küme evleri no:16, 61750 Maçka/Trabzon
Maçka
Coşandere Mah. Sümela Manastırı Yolu Üzeri 3.km, Coşandere, 61750 Maçka/Trabzon
Maçka
Coşandere Mah. Dere Sok. Küme Evleri No:, Coşandere, D:104, 61750 Maçka/Trabzon
Kaynak: Google Places · Son doğrulama: 20.08.2026