The middle coffee
- Adres
- 2 Nolu Beşirli, Devlet Sahil Yolu Cd. No:419, 61040 Ortahisar/Trabzon · Trabzon (Merkez), Trabzon
- Çalışma Saatleri
- Pazartesi: 08:00–00:00
- Salı: 08:00–00:00
- Çarşamba: 08:00–00:00
- Perşembe: 08:00–00:00
- Cuma: 08:00–00:00
- Cumartesi: 08:00–00:00
- Pazar: 08:00–00:00
Konum
Google Yorumları
4.3 · 366 yorumİkra Beril DURMAZ
bir yıl önceSürekli olarak gittiğim bir yer ve kahvesinin tadını gerçekten başka hiç bir yerde bulamıyorum. Tatlılar her zaman taze oluyor, cheesecake, profiterol magnolya ve donutları çok güzel oluyor ve ortam gerçekten çok ferah. Ortamın koyu renkler ile dekore edilmiş olması pek fazla hoşuma gitmiyor fakat insanı da boğmuyor. Ben genelde ice caramel latte tercih ediyorum, fakat bütün kahveleri çok güzel, karameli yeterli miktarda oluyor, onun dışında değişik tatlar denemek isteyenler için, toffee nut latte ve strawberry white mocha öneriyorum, aromalar biraz yoğun gelebilir fakat her şeyiyle çok güzel.
deniz öztürk
bir yıl önceTrabzon'un Beşirli ilçesine geldiğimde açıkçası böylesine güzel bir cafe göreceğimi ummuyordum. Mekandan kalkasım gelmedi o derece. Düşünün içeride klasik müzik çalıyor. 23 Mart 2025 tarihinde sabah açılış vardiyasında olan bir kadın bir erkek çalışan arkadaşlara da güler yüzlü hoş sohbetlerinden , hizmet odaklı oluşlarından dolayı çok teşekkür ederim. Burası starbucks benzeri bir kahve dükkanı ama inanın çok daha kaliteli ve rahat bir ortam. Ev rahatlığında koltuklar vs. Bu ilçeye tekrar ne zaman gelirim bilmiyorum ama her geldiğimde uğrayacağım. Etraftaki zırıltı etnik kafelere uymayın, çizginizi kalitenizi bozmayın.
Adnan Kahveci
3 yıl önceİç mekan tasarımı çok güzel ve düzenli. Fiyatlar standart ve özellikle kahveler kaliteli, aradığım bütün tatları kahvelerinde bulabildim. Tuvaletler yeterince temiz ve mutfak da kirli durmuyor. Çalışanlar gayet nazik ve iyiler. Yoğun saatlerde araç park etmek zor ama yol boyunca bir yere illa ki park edilebiliyor. Çekirdek ve çekilmiş şekilde kahve de satıyorlar.
Şura Gündoğdu
6 ay önceArkadaşlarımla gittik siparişlerimizi verdik ve bir buçuk saat kadar catan oynadık. Sonra ikinci defa sipariş verdik tekrar oyuna devam ederken oyun oynamanın yasak olduğunu söylediler. Siparişlerimizi verirken oyun oynadığımızı biliyorlardı defalarca garsonlar geldi ancak hiçbiri uyarmadı. Daha önce söyleseler tekrar tekrar sipariş vermezdik zaten. Hiçbir açıklama da yapmadılar. Bir daha gitmem
Dolkan
6 ay önceAşırı pahalı bir yer , üstelik yasak kafası hala devam ediyor. Uno oynamak istedik , kekleri alana kadar hiçbir şey demediler biz satın aldıktan sonra oyun yasak diyip kaldırmamızı istediler. Nedenini de söylemediler. Neden ilk başta söylemediniz oyun oynadığımızı görmenize rağmen dememize bir şey söylemediler .
Yorumlar Google'dan alınmıştır.
Benzer Firmalar
Trabzon (Merkez)
Merkez, Trabzon Cad. No: 24/A, 61700 Araklı/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Merkez, Şht. Ayhan Karabela Cd. No:55, 61700 Araklı/Trabzon
KafeTrabzon (Merkez)
Büyükdere, 61420 Çarşıbaşı/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Kemerkaya Cami, Kemerkaya, 61000 Ortahisar/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Kemerkaya, Kunduracılar Cd. No:62, 61200, 61200 Trabzon Merkez, Kemerkaya, 61000 Kunduracılar/Trabzon
Trabzon (Merkez)
Hürriyet Mah. Konak Önü Cad. Yol üstü Küme Evleri, Hürriyet, 61700 Araklı/Trabzon
Kaynak: Google Places · Son doğrulama: 22.08.2026