Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ferencvaros maçının ardından istifa kararı açıklayan ancak görevine devam eden Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ile görüştüğünü ve tam destek verdiklerini söyledi. Genç, sürece katkı sağlama sorumluluğu hissettiğini belirtti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’ye yönelik destek mesajını açıkladı. Ferencvaros maçının ardından istifa kararı aldığı ancak görevini sürdüren Tekke ile görüştüğünü belirten Genç, teknik ekibe ve teknik adama destek olunması gerektiğini vurguladı.
Genç, Fatih Tekke ile diyaloğunun sürdüğünü ifade ederek şunları söyledi: “Tabii takımımız da bu sene gene o sene. Bizim en büyük gücümüz inadımızdır. Bırakmamak da lazım. Fatih Hoca ile de görüştüm. Ertuğrul Başkanımızla görüşüyorum sık sık. Hocamıza da dedim. Yani ne var ne yok, arkandayız, yanındayız. Çünkü çok yetkin, tecrübeli bir hoca. Ama duygu yüklü. O da benim gibi. O da bana maçlara gelme demişti heyecandan dolayı. Ama o bizden daha heyecanlı. Yani duygusal.”
Başkan Genç, Tekke ile temaslarının devam ettiğini ve sürece katkı sunmanın herkesin görevi olduğunu belirtti: “Kendisiyle sürekli görüşüyorum. Dolayısıyla bu sürece katkı sağlamak lazım hepimizin. Dolayısıyla kendimi de o konuda sorumlu hissediyorum. Zaten diyaloğu iyi olan birisi Fatih Hoca. Çok sevdiğim bir karakter, sevdiğim bir kardeşim.”
Genç’in açıklamaları, yönetim ve teknik heyet arasındaki iletişimin sürdüğüne ve kulübün bu dönemde birlik mesajı verdiğine işaret etti.




