AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya 30 Eylül’de Trabzon’daki merkezi etkinlikte yer alacak. Aynı gün kent genelinde eş zamanlı olarak 18 ilçede parti üst düzey yöneticileriyle halk buluşmaları düzenlenecek.
AK Parti, 30 Eylül tarihinde “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” programı kapsamında Trabzon’da eş zamanlı etkinlikler gerçekleştirecek. Genel merkez koordinasyonunda yapılacak organizasyonlarda partinin görevlendirdiği üst düzey isimler kent merkezinde ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelecek.
Trabzon'da Sayan Kaya
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ana programda, Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın hazır bulunması bekleniyor. Ortahisar’daki merkezi etkinliği ise İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Hulki Cevizoğlu yürütecek. Programın başlangıcında Ortahisar’da toplu bir basın açıklaması yapılacağı, ardından görevlendirilen isimlerin kendi ilçelerinde programlarını sürdüreceği bildirildi.
18 İlçede Buluşma
30 Eylül’de Trabzon’un ilçelerinde görev alacak parti temsilcileri şöyle sıralanıyor:
Akçaabat: Serap Yaşar — Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi
Araklı: Orhan Ateş — Bayburt Milletvekili
Arsin: Harun Mertoğlu — Rize Milletvekili
Beşikdüzü: Cemal Bekle — MKYK Yedek Üyesi
Çarşıbaşı: İsmail Erdem — İstanbul Milletvekili
Çaykara: İsmail Kaya — MKYK Yedek Üyesi
Dernekpazarı: Mir Sadrettin Karahan — Merkez Disiplin Kurulu Üyesi
Düzköy: Rümeysa Kadak — İstanbul Milletvekili

Hayrat: Mir Sadrettin Karahan — Merkez Disiplin Kurulu Üyesi
Köprübaşı: İsmail Kaya — MKYK Yedek Üyesi
Maçka: Cüneyt Yüksel — İstanbul Milletvekili
Of: Celalettin Köse — Gümüşhane Milletvekili
Ortahisar: Mustafa Hulki Cevizoğlu — İstanbul Milletvekili, MKYK Üyesi
Sürmene: Büşra Paker — İstanbul Milletvekili
Şalpazarı: İsmail Hilmi Gökçınar — Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi
Tonya: Davut Çoksun Şiviloğlu — MKYK Yedek Üyesi
Vakfıkebir: Jülide İskenderoğlu — MKYK Yedek Üyesi
Yomra: Zaki Avşar — MKYK Üyesi
Trabzon genelindeki buluşmalarda, kent merkezinde Fatma Betül Sayan Kaya’nın yer alacağı, ilçelerde ise listede belirtilen isimlerin programları yürüterek vatandaşlarla temas kuracağı kaydedildi.




