Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzonspor

Bayo: Karadeniz Derbisi Zorlu Geçecek, Galibiyet Hedefimiz

·2.5B görüntülenme
16px
Bayo: Karadeniz derbisi zorlu geçecek, galibiyet hedefimiz

Samsunspor'un Gineli forveti Mohamed Bayo, Trendyol Süper Lig'de 7. haftada Trabzonspor ile oynayacakları maça ilişkin görüşlerini paylaştı; milli arayı iyi değerlendirdiklerini ve gol arayışında olduğunu söyledi.

Samsunspor'un Gineli forveti Mohamed Bayo, bordo-mavililerle yapılacak lig maçının hazırlıkları öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki oyuncu, takımın hedefinin galibiyet olduğunu vurguladı ve karşılaşmanın zor geçeceğini ifade etti.

TRABZONSPOR KARŞILAŞMASI ÇOK ZOR OLACAK

Bayo, Karadeniz derbisinin önemine dikkat çekerek milli arada yapılan çalışmalardan memnun olduklarını söyledi ve taraftar için kazanma arzularını dile getirdi:

"Trabzonspor karşılaşması çok zor olacak. Derbi karşılaşması olacak. Kazanma düşüncesiyle oynayacağız. Futbolun doğasında olan bir şey varsa, o da zor anlardır. Futbolda zor anlar olabiliyor. Bizler genç bir takımız. Genç bir takım olarak karşılaşmayı kazanmak ve galibiyeti de taraftarımız için çok ama çok istiyoruz. Milli arada çok iyi bir antrenman dönemi geçirdik. Şimdi birlik ve beraberlik gösterme zamanı. İnşallah bu birlik ve beraberliği başarabilirsek iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum"

HENÜZ GOLLE BULUŞAMADIM

Bayo, sezon başından bu yana golle buluşamadığını belirtirken, yaklaşık üç aylık aranın ardından sahalara döndüğünü hatırlattı ve gol katkısı sağlamak için çaba göstereceğini söyledi:

"Henüz golle buluşamadım. 3 aydır forma giymiyordum. İyi bir mantalite ile geri geldim. İnşallah takımım da bana gol atma konusunda yardımcı olacaktır. Elbette zor dönemden geçerken gol atmak da kolay olmuyor. Özellikle sonuçlar kötü olduğunda ama inşallah çok fazla çalışıp, olabildiğince de gol atmaya çalışacağım"

SAMSUNSPOR'DA TRABZONSPOR MESAİSİ

Teknik direktör Thorsten Fink yönetiminde sürdürülen çalışmaların detayları da paylaşıldı. Milli ara öncesindeki sakatlıkları bulunan Oskar Ohlenschläger, Jaures Assoumou, Tanguy Coulibaly, Afonso Sousa, Elayis Tavşan, Elliot William Watt ve Fatih Kaya antrenmanda yer aldı.

Sezon içinde ilk kez tam kadro yapılan idmanda futbolcular, basına açık bölümde düz koşu, ısınma ve rondo uygulamaları gerçekleştirdi; antrenmanın kalan kısmında ise taktik organizasyonlar üzerinde çalışıldı.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.