Konyaspor'da santrfor Enis Destan'ın sol dizindeki iç yan bağında kısmi yırtık saptandı. 24 yaşındaki futbolcu, bu akşamki Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam konuk edeceği Trabzonspor maçı öncesinde forveti Enis Destan hakkında sağlık açıklaması yaptı. Takım, oyuncunun durumuna ilişkin elde edilen sonuçları duyurdu.
TRABZONSPOR'A KARŞI FORMA GİYEMEYECEK
Konyaspor forması giyen 24 yaşındaki eski Trabzonsporlu Enis Destan, Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynanan Erzurumspor FK maçında sakatlanmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Yapılan muayene ve görüntülemeler sonrası Destan'ın sol dizindeki iç yan bağında kısmi yırtık olduğu belirtildi. Bu nedenle genç santrfor, bu akşamki Trabzonspor karşılaşmasında görev alamayacak.
KONYASPOR SAKATLIĞI AÇIKLADI
Kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynadığımız Erzurumspor FK karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Enis Destan'ın yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edilmiştir.
Futbolcumuzun tedavi ve rehabilitasyon süreci sağlık ekibimiz tarafından başlatılmıştır."
TRABZONSPOR BU AKŞAM KONYASPOR'A KONUK OLACAK
Trabzonspor ile Konyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında bu akşam Konya'da karşı karşıya gelecek. Konyaspor, kritik karşılaşmada hücum hattında Enis Destan'dan yararlanamayacak ve teknik ekip, eksikliğin giderilmesi için alternatif düzenlemelerle sahaya çıkacak.




