Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzonspor

Eski Trabzonsporlu Marc Bartra, Şampiyonlar Ligi'Nde Lille Deplasmanında İki Golle Öne Çıktı

·0 görüntülenme
14px
Eski Trabzonsporlu Marc Bartra, Şampiyonlar Ligi'nde Lille deplasmanında iki golle öne çıktı

Real Betis, Şampiyonlar Ligi grup aşamasının ilk haftasında Lille'i 3-2 mağlup etti; Marc Bartra attığı iki kafa golüyle maçın kilit ismi oldu. Troy Parrott'un 53. dakikadaki golü galibiyeti getirdi.

İKİ KEZ GERİYE DÜŞTÜLER

Fransa'da oynanan karşılaşmada ev sahibi Lille, 12. dakikada Ayase Ueda'nın golüyle öne geçti. Real Betis, 33. dakikada Pablo Fornals'ın ortasına kafa vuruşuyla Marc Bartra'nın skoru eşitlemesiyle yanıt verdi. Ancak Lille, 36. dakikada Alexsandro'nun golüyle yeniden üstünlüğü ele geçirerek ilk yarıyı 2-1 tamamladı.

BARTRA BİR KEZ DAHA SAHNEDE

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekipte 35 yaşındaki stoper Marc Bartra, 49. dakikada Isco'nun kullandığı duran topta bir kez daha kafayı vurup skoru 2-2'ye taşıdı. Bu gol, Bartra'nın karşılaşmada takımını iki defa geriden gelip skoru eşitlemesine imkân tanıdı. Real Betis'in öne geçmesini sağlayan gol ise 53. dakikada Troy Parrott'tan geldi ve mücadele 3-2'lik Betis üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇIN MVP'Sİ SEÇİLDİ

Lille karşısındaki performansıyla ön plana çıkan Marc Bartra, müsabakanın ardından maçın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Bartra, geceye ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Rüya gibi bir gece. Futbol bazen adildir ve bugün bizim için adil oldu. Bunu çocuklarıma adıyorum" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DA FORMA GİYMİŞTİ

Marc Bartra, 2022-2023 sezonunda Trabzonspor forması giymiş, daha sonra Real Betis'e geri dönmüştü. Lille deplasmanındaki iki golü ve aldığı MVP ödülüyle İspanyol savunmacı, Şampiyonlar Ligi gecesinin öne çıkan isimleri arasında yer aldı.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!