Genç’ten balıkçılara sezon öncesi destek ve iyi dilekler: "Vira bismillah, rastgele inşallah"

31 Ağustos 2026·1 görüntülenme
14px

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 1 Eylül 2026'da başlayacak 2026-2027 su ürünleri av sezonu öncesinde balıkçılara kazasız ve bereketli bir sezon temennisinde bulundu. Genç, balıkçılığın şehir ekonomisi ve istihdamı için taşıdığı önemi vurguladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 1 Eylül 2026'da başlayacak 2026-2027 su ürünleri av sezonu öncesinde balıkçılara yönelik bir açıklama yaptı. Genç, yeni sezonun tüm deniz emekçileri için güvenli ve bereketli geçmesini diledi.

Karadeniz’in sunduğu zenginliği sofralara ulaştıran balıkçıların emekleriyle denize açılacağını hatırlatan Genç, balıkçılığın Trabzon’un ekonomik yapısı ve istihdam olanakları açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Belediye olarak balıkçıların her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.

Başkan Genç, balıkçıların emeğini şehrin üretim gücünün ve Karadeniz’le kurulan bağın ayrılmaz bir parçası olarak nitelendirdi ve yeni sezonun hem balıkçılar hem de Trabzon için verimli geçmesini temenni etti. "Rabbim ağlarını balıkla, sofralarını bereketle, yollarını selametle doldursun. Tüm balıkçılarımıza ve ailelerine sağlık, huzur, mutluluk ve bol kazanç diliyorum. Vira bismillah, rastgele inşallah" sözleriyle mesajını sonlandırdı.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!