Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzon

Levent Tüzemen'Den Okan Buruk'A Sert Eleştiri: Uğurcan'I Trabzon'Da Oynatma

·2.5B görüntülenme
16px
Levent Tüzemen'den Okan Buruk'a sert eleştiri: Uğurcan'ı Trabzon'da oynatma

Galatasaraylı Levent Tüzemen, Trabzonspor karşısında alınan farklı yenilginin ardından asıl sorgulanması gerekenin yönetim değil teknik direktör Okan Buruk olduğunu savundu; özellikle Uğurcan Çakır’ın Akyazı’da sahaya sürülmesini eleştirdi.

Okan Buruk eleştirisinin merkezinde

Aslen Ağrı kökenli olan Galatasaraylı yorumcu Levent Tüzemen, Trabzonspor’a karşı alınan farklı mağlubiyetin ardından tepkisini yönetime değil, teknik direktör Okan Buruk’a çevirdi. Tüzemen, Buruk’un en büyük hatalarının başında milli kaleci Uğurcan Çakır’ı Akyazı’da oynatmasının geldiğini öne sürdü.

“Ne diye Uğurcan’ı oynatıyorsun?.. Oynattığın her Trabzon maçında yenildin, hatta fark yedin, yine ders almıyorsun. Jankat ikinci kalecin, koy Jankat’ı kaleye. Uğurcan Trabzon’u şampiyon yapmış, burada başarılı olmuş bir adam. Şimdi herkes tepki koyuyor. Trabzon’da başka forma ile oynamasını istemiyorlar. Onu burada oynatmıyorlar. Avrupa’da oynat. İstanbul’da oynat. Trabzon’da oynatma. Uğurcan Trabzon’daki ortamdan çok etkileniyor. Okan hariç, bunu da performansından herkes görüyor”

Tribünlerin etkisi ve değerlendirme

Tüzemen ayrıca, uzun süredir Trabzon tribünlerinin yarattığı baskının rakip takımlar tarafından gerektiği gibi kullanılamadığını, taraftar tutumunun 90 dakikaya yayılmakta zorlandığını belirtti. Bu tespitle birlikte, yorumcunun değerlendirmesi Galatasaray’ın bazı deplasman karşılaşmalarına yönelik stratejik tercihler tartışmasını da gündeme taşıdı.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!