Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzonspor

Melih Kabasakal: İlk Yarı İçin Taraftardan Özür Diledi

·2.5B görüntülenme
16px
Melih Kabasakal: İlk yarı için taraftardan özür diledi

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor'u 4-3 yendiği maçta takımın ilk golünü atan Melih Kabasakal, ilk yarıdaki kötü oyun için taraftarlardan özür diledi ve soyunma odasında takımın birbirine söz vererek dönüştüğünü söyledi. Ayrıca Gaziantep FK sınavına odaklandıklarını belirtti.

Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig 9. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-3 yendiği karşılaşmada takımın ilk golünü kaydeden Melih Kabasakal, maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Kabasakal, özellikle ilk yarıdaki performans nedeniyle taraftarlardan özür diledi ve ikinci yarıda gösterilen geri dönüşün soyunma odasındaki kararlılığın ürünü olduğunu vurguladı.

ilk yarı özrü

Kabasakal, maçın ilk 45 dakikasında beklenen oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi ve bunun için taraftarlardan özür diledi. İkinci yarıda takımdaki reaksiyondan memnun olduğunu aktaran oyuncu, açılış golünü atmanın kendisi için önemli olduğunu belirtti ve galibiyetten duyduğu mutluluğu ifade etti.

soyunma odası sözü

Devre arasında soyunma odasında yapılan konuşmanın maçtaki dönüşte etkili olduğunu anlatan Kabasakal, takım içinde birlik ve dayanışmanın öne çıktığını söyledi. Soyunma odasında birbirlerine toparlanacaklarına dair söz verdiklerini, sahaya bu anlayışı yansıtarak kısa sürede gerekli karşılığı verdiklerini dile getirdi.

galibiyet hedefi

Önlerindeki Gaziantep FK maçına da değinen Kabasakal, ligdeki önemli randevuyu kazanıp ardından Avrupa maçlarına odaklanmak istediklerini belirtti. Hem ligde hem Avrupa'da başarıyı sürdürmeyi hedeflediklerini söyleyen futbolcu, seri galibiyetlere devam etme temennisinde bulundu.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.