Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzonspor

Muçi'Den Salah'A Övgü: "Ondan Çok Şey Öğrendim"

·2.5B görüntülenme
16px
Muçi'den Salah'a övgü: "Ondan çok şey öğrendim"

Trabzonspor'un Arnavut futbolcusu Ernest Muçi, milli takımın Belarus'u 2-0 yendiği maçın ardından takım arkadaşı Mohamed Salah'ın hem saha içi hem saha dışındaki tutumunu övdü; Salah'tan kısa sürede çok şey öğrendiğini söyledi.

Trabzonspor forması giyen Arnavut futbolcu Ernest Muçi, milli takımın Belarus karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin ardından basına açıklamalarda bulundu. Muçi, bordo-mavili ekipte birlikte oynadığı Mohamed Salah hakkında samimi değerlendirmelerde bulundu.

Alçakgönüllü yıldız

Muçi, dünya çapında bir isim olmasına rağmen Salah'ın son derece mütevazı biri olduğunu belirtti ve yıldız oyuncunun kendisine yaklaşımını takdir etti. Muçi, Mohamed Salah için şunları söyledi: “Salah düşündüğünüz gibi bir süperstar değil. Ayakları yere basan, çok sade ve yardım etmeye hazır bir insan. Ondan çok şey öğrendim.” Aynı takımda yer almaktan memnun olduğunu ifade eden Muçi, kısa sürede Mısırlı oyuncudan önemli dersler aldığını vurguladı.

Takım içindeki rolü

Salah, Liverpool başta olmak üzere Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde uzun yıllar forma giymiş bir isim olarak yaz transfer döneminde Trabzonspor'a katılmıştı. Muçi'nin sözleri, Salah'ın sadece maçlardaki performansıyla değil; takım arkadaşlarıyla kurduğu iletişim, tecrübelerini paylaşması ve ruh veren tavrıyla da ekibe katkı sağladığını gösterdi. Milli aranın sona ermesiyle Muçi ve Salah, Trabzonspor'un lig ile Avrupa maçlarında bordo-mavili formayla başarı için mücadele etmeye devam edecek.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!