Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından aldığı bir maçlık ceza nedeniyle Kasımpaşa karşılaşmasında takımın başında yer alamadı; yardımcı İrfan Saraloğlu saha kenarından takımı yönetti. Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor maçının ilk 11’ine göre iki isim değiştirdi.
Trabzonspor maçındaki kırmızı kart nedeniyle cezalı
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Teknik direktör Okan Buruk, önceki karşılaşmada Trabzonspor file bekçisiyle yaşanan mücadelenin ardından hakem tarafından kırmızı kart görmüş ve federasyon tarafından bir maçlık ceza almıştı.
Bu nedenle Buruk, Kasımpaşa maçında kulübede yer alamadı; görevini saha kenarında yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu üstlendi. Buruk ise müsabakayı locadan takip etti.
Trabzonspor maçına göre 2 değişiklik
Galatasaray, Trabzonspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11'e göre Kasımpaşa karşısında kadrosunda iki değişiklik yaptı. Roland Sallai ve Leroy Sané'nin yerine Barış Alper Yılmaz ile Aleksey Batrakov ilk 11'de yer aldı.
Ayrıca sarı-kırmızılı ekip, milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından 26 gün sonra taraftarı önünde sahaya çıkmış oldu.




