Türk Eğitim Vakfı, Ortahisar Belediyesi’nin gençlerin eğitimi ve fırsat eşitliği alanındaki katkılarını değerlendirerek kuruma “TEV Eğitim Dostu” sertifikası verdi. Sertifika, TEV yetkililerinin Belediye Başkanvekili Celal Akaç’a yaptığı ziyaret sırasında takdim edildi.
Türk Eğitim Vakfı (TEV) Genel Müdürü Melike Koçoğlu, Ortahisar Belediyesi’ne yürüttüğü eğitim destekleri nedeniyle “TEV Eğitim Dostu” kurum sertifikasını takdim etti. Sertifika, Belediye Başkanvekili Celal Akaç’a sunuldu.
Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın öncülüğünde yürütülen çalışmalar çerçevesinde Ortahisar Belediyesi, burs kampanyaları ve çeşitli iş birlikleriyle öğrencilere destek sağlamayı sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ile TEV arasında imzalanan protokol uyarınca, cenaze ve özel günlerde canlı çiçek gönderimi yerine TEV’in 2D çiçek ve çelenkleri tercih edilerek üniversite öğrencilerine burs oluşturulması hedefleniyor.
Melike Koçoğlu, TEV Şubeler Grup Müdürü Didem Rastgeldi ve TEV Trabzon Şube Müdürü Emrah Nebioğlu ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, iki kurum arasındaki iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Ortahisar Belediyesi’nin eğitime, fırsat eşitliğine ve gençlerin gelişimine yaptığı katkılar nedeniyle “TEV Eğitim Dostu” unvanını hak ettiğini belirtti. Koçoğlu, sertifikayı Başkanvekili Celal Akaç’a teslim etti.
Belediye Başkanvekili Celal Akaç ise kurumun eğitime verdiği öneme vurgu yaparak, “Gönderdiğimiz her bir çiçeğin, her bir çelengin öğrencilerimizin eğitim yolculuğuna katkı sağlaması bizleri son derece mutlu ediyor. İmkânlarımız ölçüsünde TEV ile olan bu iş birliğimizi sürdürmeye, gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
TEV Genel Müdürü Melike Koçoğlu, ziyarette ayrıca Ortahisar Belediyesi ile yürütülen iş birliğinin gençlerin eğitim hayatına sunduğu katkı nedeniyle Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve ekibine teşekkür etti.




