Japon kaynaklı bir habere göre Richarlison, Trabzonspor ile bireysel şartlarda anlaşmaya vardı; ancak kulüpler arasındaki bonservis pazarlığı yüzünden transfer gerçekleşmedi. Oyuncunun Tottenham ile ilişkisi gerilerken, ocak ayında ayrılık ihtimali gündemde.
Trabzonspor'un yaz transfer döneminde gündemindeki isimlerden Richarlison'la ilgili yeni detaylar paylaşıldı. Japonya'da Tottenham konusunu takip eden Spurs Japan tarafından aktarılan bilgilere göre 29 yaşındaki Brezilyalı santrforun yaz aylarındaki hareketliliği perde arkasına ışık tutuyor.
TRABZONSPOR'UN ŞARTLARINI KABUL ETTİ
Haberde, Richarlison'ın Tottenham'dan ayrılma isteğinin olduğu ve transfer döneminin sonuna doğru oyuncu için birden fazla seçeneğin masada bulunduğu belirtildi. Eski kulübü Everton'ın yeniden kadrosuna katma niyeti olduğu kaydedilse de, Brezilyalı golcünün bu teklifi kabul etmediği ifade edildi. Bunun üzerine Trabzonspor devreye girerek oyuncuya cazip kişisel şartlar sundu; Richarlison'ın bordo-mavililerin önerdiği bireysel maddeleri kabul ettiği aktarıldı.

TRANSFER SONUÇLANMADI
Kişisel anlaşmaya rağmen transfer tamamlanamadı. Habere göre Trabzonspor'un önerdiği bonservis bedeli Tottenham tarafından düşük bulundu ve teklif geri çevrildi. Bu nedenle taraflar arasında maaş ve sözleşme detaylarında sorun olmasa da transfer resmiyet kazanmadı. Daha sonra adı Vasco da Gama ile anılan futbolcunun bu seçenekle de anlaşma sağlayamadığı belirtildi.
TOTTENHAM İLE İPLER GERİLDİ
Roberto De Zerbi yönetiminin sezon başında Richarlison'ı kadroda tutma eğiliminde olduğu ancak oyuncunun ayrılma isteğinin ilişkileri zedelediği ifade edildi. Bu gerginlik, Brezilyalı forvetin ocak transfer döneminde takımdan ayrılma olasılığını güçlendiriyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncunun durumu, Tottenham için ocak ayında bonservis elde etme açısından önem taşıyor. Richarlison, Everton'dan Tottenham'a transfer olurken yaklaşık 60 milyon sterlinlik bir bonservis bedeliyle takas edilmişti.




