Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzonspor

Salah’ın Fotoğrafındaki Kaya Kurtdere’de Yeni Simge Oldu

·0 görüntülenme
16px
Salah’ın fotoğrafındaki kaya Kurtdere’de yeni simge oldu

Mısırlı futbolcu Mohamed Salah’ın Gümüşhane’deki Kurtdere Yaylası’nda oturarak poz verdiği kaya, sosyal medyada yayılmasının ardından ziyaretçilerin ilgisini çeken bir nokta haline geldi. Eski Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın da aynı kayayı görmeye gidip burada fotoğraf çekildi ve kuymak yerken çekilmiş görüntülerini paylaştı.

Gümüşhane’deki Kurtdere Yaylası, dünyaca tanınan futbolcu Mohamed Salah’ın kısa süre önce bölgeyi ziyaret ederek bir kayanın üzerinde poz vermesinin ardından yeniden dikkat çekti. Yıldız futbolcunun oturduğu noktanın görüntüleri sosyal medyada yayılınca, aynı kayanın fotoğraf çekilmek isteyenler için popüler bir adres haline geldi.

Salah’ın Kayası İlgi Çekti

Ziyarete gelenler, Salah’ın verdiği pozun benzerini aynı kayada tekrarlamaya başladı ve bu kareleri sosyal medya hesaplarında paylaşarak kayanın tanınırlığını artırdı. Bölgeye ulaşan turistler ve futbolseverler için kayalık bölüm kısa sürede fotoğraf noktasıyla özdeşleşti.

Nevzat Aydın Ziyareti

Eski Trabzonspor yöneticilerinden Nevzat Aydın da Kurtdere Yaylası’ndaki bu kayayı ziyaret etti. Aydın, Salah’ın oturduğu yerde fotoğraf çektirirken yaylada kuymak yerken çekilmiş fotoğraf ve videolarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına şu notu düştü: “Bugün dün akşamki Salah’ın futbol ziyafeti üzerine ne yapılır: Salahtaşı’na çıkılır.

Benzer işler.

Salah’ın ziyaretiyle gündeme gelen Kurtdere Yaylası’ndaki kaya, bölgeyi gezenlerin ve futbol takipçilerinin uğradığı yeni bir nokta haline geldi.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!