Spor Gündemi'nde Cenk ve Melih'e vurgu: "Çatır çatır oynadı"

25 Ağustos 2026·0 görüntülenme
Yazı Boyutu
14px

Spor Gündemi programında Tuncay Lakot ve Haluk Ayyıldız, Trabzonspor'daki forma rekabetini ve oyuncu performanslarını değerlendirdi. Lakot, Cenk Özkacar'ın gelişimine dikkat çekerken Melih Kabasakal için de Fatih Tekke'nin sözlerini aktardı.

Spor Gündemi programında Tuncay Lakot ile gazeteci Haluk Ayyıldız, Trabzonspor'un güncel gündemini ele aldı. Tartışılan konular arasında takımın sahadaki performansı, transfer çalışmaları, hakem kararları ve Avrupa'daki mücadele yer aldı.

Programda, Ferencvaros ve Başakşehir maçlarının ardından bordo-mavili kadro içindeki forma rekabeti de masaya yatırıldı. Tuncay Lakot, Cenk Özkacar'ın son dönemde sergilediği performansı öne çıkararak, “Cenk konusunda çok fazla konuşulmuyor ama ben önemli bir aşama kaydettiğini düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Lakot ayrıca Fatih Tekke'nin Başakşehir maçı sonrası Melih Kabasakal hakkındaki ifadelerini aktardı ve oyuncuyu övdü. Lakot, “Fatih Hoca dün basın toplantısında Melih'le ilgili de konuştu. Takıma tamamlayıcı oyuncu olarak alındığını söyledi. Çocuk hem Ferencvaros maçında hem de Başakşehir karşılaşmasında çatır çatır oynadı ve üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi.” sözlerini paylaştı.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!