Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzon

Tonya’dan Buse Baştan MasterChef’in Ana Kadrosuna Yükseldi

·0 görüntülenme
14px
Tonya’dan Buse Baştan MasterChef’in ana kadrosuna yükseldi

Tonya ilçesinden Buse Baştan, MasterChef Türkiye’de izleyici oylamasında yaklaşık yüzde 74 oy alarak programın ana kadrosuna girdi. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, yarışmacıyı kutladı.

Tonya ilçesinden Buse Baştan, TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef Türkiye yarışmasında sergilediği performansın ardından ana kadroya kalmayı başardı. Yarışma sürecinde dikkat çeken çalışmaları ve sunumlarıyla öne çıkan yarışmacı, izleyicilerin desteğini arkasına aldı.

Instagram üzerinden gerçekleştirilen halk oylamasında rakiplerini geride bırakan Baştan, yaklaşık yüzde 74 oyla ana kadroya katılmaya hak kazandı. Bu sonuç, genç aşçının izleyici kitlesinden yoğun destek gördüğünü ortaya koydu; Tonya’daki hemşehrileri de sosyal medya ve mesajlarla tebriklerini iletti.

Beşel'den Tebrik Mesajı

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel de Buse Baştan’ın başarısını kutladı. Başkan Beşel, yaptığı açıklamada Buse Baştan’ı tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:

“MasterChef Türkiye ana kadrosuna giren hemşehrimiz Buse Baştan’ı gönülden kutluyoruz. Tonya halkı ve şahsım adına kendisine başarılar diliyor; bu güzel yolculuğunda her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!