Trabzonspor son provayı tamamladı, Başakşehir maçına kilitlendi

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu'nun 2. haftasında Başakşehir ile oynayacağı maç öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki son antrenmanla hazırlıklarını bitirdi. Teknik direktör Fatih Tekke yönetimindeki tek çalışma taktik ağırlıklı geçti.
Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu'nun 2. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maç öncesi son antrenmanını yaparak hazırlık sürecini tamamladı. Kulüp, hazırlıkların bugün noktaladığını duyurdu.
Bordo-mavililer, teknik direktör Fatih Tekke idaresinde saat 18.00'de bir araya gelerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalıştı. Oyuncuların katıldığı seansta takımın son rötuşları gerçekleştirildi.
Günün tek antrenmanında taktiksel uygulamalara ağırlık veren Karadeniz temsilcisi, bu çalışma ile Başakşehir maçına yönelik planlarını sahaya yansıttı ve resmi olarak maç hazırlıklarını bitirmiş oldu.



