Trabzonspor U19 Takımı, U19 PAF Ligi 6. hafta maçında Galatasaray’ı ağırlamadan önce son antrenmanını tamamladı. Çalışma Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Hakan Macit yönetiminde yapıldı.
Mehmet Ali Yılmaz'ta son idman
U19 PAF Ligi 6. hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı konuk edecek Trabzonspor U19 Takımı, maç öncesindeki son idmanını bugün yaptı. Antrenman Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Hakan Macit’in yönetiminde gerçekleştirildi.
Seansın ilk bölümünde oyuncular ısınma hareketleri ile çalışmaya başladı; bu bölümün ardından 5’e 2 pas çalışmaları yapıldı ve taktik hazırlıklar sürdürüldü.

Çift kale ile tamamlandı
Hazırlıkların son kısmında bordo-mavililer çift kale maç oynayarak antrenmanı noktaladı. Takım, bu uygulama ile rakip maçına yönelik ritmini pekiştirdi.
Çalışmanın tamamlanmasının ardından oyuncular maç saatini beklemeye geçti ve teknik heyet son kontrollerini yaptı.
Karşılaşma yarın 16.00'da
Trabzonspor U19 ile Galatasaray U19 arasındaki U19 PAF Ligi 6. hafta mücadelesi yarın saat 16.00’da Kadir Özcan Tesisleri’nde oynanacak. Ev sahibi ekip, sahasında galibiyet arayacak.




