Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzonspor

Trabzonspor U19, Galatasaray Maçı Öncesi Son İdmanı Gerçekleştirdi

·0 görüntülenme
16px
Trabzonspor U19, Galatasaray maçı öncesi son idmanı gerçekleştirdi

Trabzonspor U19 Takımı, U19 PAF Ligi 6. hafta maçında Galatasaray’ı ağırlamadan önce son antrenmanını tamamladı. Çalışma Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Hakan Macit yönetiminde yapıldı.

Mehmet Ali Yılmaz'ta son idman

U19 PAF Ligi 6. hafta karşılaşmasında Galatasaray’ı konuk edecek Trabzonspor U19 Takımı, maç öncesindeki son idmanını bugün yaptı. Antrenman Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Hakan Macit’in yönetiminde gerçekleştirildi.

Seansın ilk bölümünde oyuncular ısınma hareketleri ile çalışmaya başladı; bu bölümün ardından 5’e 2 pas çalışmaları yapıldı ve taktik hazırlıklar sürdürüldü.

Çift kale ile tamamlandı

Hazırlıkların son kısmında bordo-mavililer çift kale maç oynayarak antrenmanı noktaladı. Takım, bu uygulama ile rakip maçına yönelik ritmini pekiştirdi.

Çalışmanın tamamlanmasının ardından oyuncular maç saatini beklemeye geçti ve teknik heyet son kontrollerini yaptı.

Karşılaşma yarın 16.00'da

Trabzonspor U19 ile Galatasaray U19 arasındaki U19 PAF Ligi 6. hafta mücadelesi yarın saat 16.00’da Kadir Özcan Tesisleri’nde oynanacak. Ev sahibi ekip, sahasında galibiyet arayacak.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!