Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzonspor

Trabzonspor’da Dju Ve Aral Şimşir’in MR Sonuçları Açıklandı

·2.5B görüntülenme
16px
Trabzonspor’da Dju ve Aral Şimşir’in MR sonuçları açıklandı

Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Beşir, Franculino Dju ve Aral Şimşir’in çekilen MR’larında kanama ve ödem bulguları saptandığını duyurdu. İki futbolcunun tedavi süreci başlatıldı, dönüş zamanları paylaşılmadı.

Kulüpten açıklama

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Beşir, takımın iki oyuncusunun sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Yapılan açıklamada, hem Franculino Dju hem de Aral Şimşir’in MR incelemelerinin sonuçlandığı belirtildi.

MR bulguları

Franculino Dju, Çaykur Rizespor mücadelesinin son bölümünde sol uyluğun arka kısmında ağrı hissetmişti. Kulüp raporuna göre yapılan muayene ve manyetik rezonans görüntülemede, uyluğun arka iç bölümündeki kasta ve kas içi tendonda kanama ile ödem tespit edildi.

Antrenman sırasında sağ alt baldırının dış kısmında ağrı yaşayan Aral Şimşir’in MR’ında ise kasın dış bölümünde kısmi kanama ve ödem görüldüğü aktarıldı.

Tedavi ve süreç

Prof. Dr. Ahmet Beşir, her iki futbolcunun da sağlık ekibi tarafından tedavi programına alındığını bildirdi. Trabzonspor, oyuncuların sahalara dönüş zamanına ilişkin henüz bir takvim paylaşmadı.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.