Trabzonspor’da Noah Saviolo sakatlığı nedeniyle oyundan çıktı

1 Eylül 2026·0 görüntülenme
14px

Trabzonspor-Amed SK maçının 32. dakikasında rakibiyle girdiği pozisyon sonrası sakatlanan Noah Saviolo, denemelerin ardından oyuna devam edemeyince 34. dakikada Aral Şimşir ile yer değişikliği yaptı. Saviolo’nun sağlık durumu, yapılacak kontrollerle netlik kazanacak.

Trabzonspor’un Amed SK ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında Noah Saviolo sakatlandı. Mücadelenin 32. dakikasında rakibiyle girdiği bir pozisyonun ardından rahatsızlanan oyuncu kısa süre kendini denediyse de oyuna devam edemedi.

Bordo-mavili ekipte Saviolo, yaşadığı sakatlık nedeniyle karşılaşmanın 34. dakikasında Aral Şimşir’in yerine oyundan alındı. Genç oyuncunun durumu, yapılacak tıbbi kontroller sonrasında açıklığa kavuşacak.

Yeşil Burun Adalı futbolcu oyunda kaldığı sürede 13 pas denemesinden 12’sini takım arkadaşlarına ulaştırarak yüzde 92 pas isabeti gösterdi. Ayrıca Cabral, bu bölümde girdiği 1 ikili mücadelenin tamamını kazanırken savunmada bir tehlikeli pozisyonu engelledi. Cabral, 37 dakikalık süre zarfında 19 kez topla buluştu ve 3 kez top kaybı yaşadı.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!