Trabzonspor, Süper Lig 10. haftasında 1 Kasım Pazar günü Gaziantep FK'yı Papara Park'ta ağırlayacak; bordo-mavililer ligde rakibiyle oynadığı 14 maçta mağlubiyet yaşamadı. Karşılaşmayı hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek.
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında 1 Kasım Pazar günü saat 16.00'da Papara Park'ta Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın düdüğünü hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy çalacak ve iki takımın ligdeki 15. randevusu gerçekleşecek.
SÜPER LIG'DE 15'İNCİ RANDEVU
Süper Lig serüveninde Trabzonspor ile Gaziantep FK daha önce 14 defa karşılaştı. Bu maçların dokuzunu Trabzonspor kazanırken beşi beraberlikle sonuçlandı; Gaziantep FK ligde bordo-mavili rakibinden henüz galibiyet çıkaramadı.

17 RESMİ MAÇTA YENİLGİ YOK
İki ekip, lig maçlarına ek olarak Türkiye Kupası'nda da üç kez karşılaştı. Resmî karşılaşmaların toplamı 17'ye ulaşırken, bunların 11'inden Trabzonspor galip ayrıldı ve kalan 6 mücadelede eşitlik bozulmadı; bordo-mavililer genel tabloda rakibine karşı yenilmezlik serisini sürdürüyor.
Trabzonspor ligde 19 puanla üçüncü sırada bulunurken, taraftarının önünde oynayacağı maçta galibiyetle üst sıralardaki konumunu korumayı hedefliyor. Gaziantep FK ise 8 puanla 15. basamakta yer alıyor ve deplasmandan puan veya puanlar alarak tabloyu toparlamayı amaçlıyor.




