Trabzonspor forması giyen Ernest Muçi, Arnavutluk Milli Takımı’nın Belarus ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçına başlangıç kadrosunda yer alacak. Karşılaşma I Grubu’nun ilk randevusu olarak bugün saat 21.45’te oynanacak.
İlk 11 Haberi
Trabzonspor’un forvet oyuncusu Ernest Muçi, Arnavutluk A Milli Takımı’nın Belarus ile yapacağı UEFA Uluslar Ligi mücadelesinde sahaya başlangıç kadrosunda çıkacak. 25 yaşındaki futbolcu, milli takımın hücum hattında önemli bir seçenek olarak taktiksel planda yer alacak.
Maç Bilgileri
Arnavutluk ile Belarus, Uluslar Ligi I Grubu’ndaki açılış maçında bugün saat 21.45’te karşılaşacak. Mücadele, her iki ekip için grup aşaması başlangıcı niteliği taşıyor.
Taraftar Takibi
Trabzonspor taraftarları da Muçi’nin Belarus karşısındaki performansını yakından izleyecek. Teknik ekip ve izleyiciler, 25 yaşındaki oyuncunun hücumdaki katkısını ve maç içindeki etkisini merakla bekliyor.




