Trabzonspor, milli arada kardeş kulübü Drogheda United ile oynayacağı hazırlık maçında U19 Takımı'ndan Murat Mert Lakot ve Ahmet Cemil Güren'i ilk 11'de sahaya sürecek. Teknik direktör Thomas Reis, iki genci A takım düzeyinde değerlendirme fırsatı verecek.
Trabzonspor, milli forma arası sırasında Papara Park'ta Drogheda United ile hazırlık maçına çıkacak. Teknik direktör Thomas Reis, altyapıdan iki isme A takım düzeyinde şans tanıma kararı aldı.
MURAT MERT VE AHMET CEMİL İLK 11’DE
2008 doğumlu Murat Mert Lakot ile Ahmet Cemil Güren, Trabzonspor U19 forması giyiyor ve Drogheda United karşılaşmasında ilk 11'de yer alacaklar. İki oyuncu bu sezon U19 PAF Ligi'nde birlikte forma giydi; Gençlerbirliği ve Galatasaray karşılaşmalarında da aynı ilk 11'de sahaya çıkmışlardı.
MURAT MERT 6 MAÇIN TAMAMINDA İLK 11’DE
Savunmada görev yapan 18 yaşındaki Murat Mert Lakot, bu sezon Trabzonspor U19'un oynadığı 6 lig maçının tamamında ilk 11'de yer aldı. Genç oyuncu bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti; golü, takımının Amedspor'u deplasmanda 3-0 yendiği maçta geldi.
AHMET CEMİL 4 MAÇTA İLK 11’DE
18 yaşındaki Ahmet Cemil Güren ise bu sezon U19 formasıyla 4 lig maçında görev aldı ve tamamında ilk 11'de başladı. Bu sezon henüz golü bulunmuyor. Geçen sezon Ahmet Cemil, U19 PAF Ligi'nde 31 karşılaşmada forma giyip 4 gol atmış ve 25 kez ilk 11'de yer almıştı; UEFA organizasyonları dahil edildiğinde geçen sezon toplamda 33 maçta görev aldı.
A TAKIMDA KENDİLERİNİ GÖSTERECEKLER
Altyapıda düzenli süre alan iki genç, Drogheda United maçıyla birlikte Thomas Reis'in gözü önünde A takım seviyesinde kendilerini gösterme fırsatı yakalayacak. Her iki oyuncunun performansı Papara Park'ta yakından izlenecek.
TRABZONSPOR'UN İLK 11'İ
Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Drogheda United karşılaşmasında Murat Mert Lakot ve Ahmet Cemil Güren'i ilk 11'de sahaya sürecek. Bordo-mavililerin ilk 11'i şu şekilde:
Ahmet Doğan, Murat Mert, Fabinho, Cenk, Ahmet Cemil, Bouchouari, Mendy, Ozan, Metehan, Cihan, Onuachu.




