Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzonspor

Trabzonspor’un İki Genç İsmi U17 Kadrosunda, Rakip Ukrayna

·2.5B görüntülenme
16px
Trabzonspor’un iki genç ismi U17 kadrosunda, rakip Ukrayna

Türkiye U17 Milli Takımı'nın Hırvatistan'daki Uluslararası Dostluk Turnuvası kadrosunda Trabzonspor'lu Mustafa Kuzey Akçay ve Ömer Talha Uzun yer alıyor; ay-yıldızlılar bugün Ukrayna ile karşılaşacak. Turnuvadaki ilk maç İtalya ile 26 Eylül'de 3-3 berabere tamamlandı.

Türkiye U17 Milli Takımı, Hırvatistan'da düzenlenen Uluslararası Dostluk Turnuvası'nda bugün ikinci maçına çıkıyor. Ay-yıldızlı ekip, Medulin kentindeki Park Plaza Belvedere'de Ukrayna ile karşılaşacak; müsabaka 13.30'da başlayacak.

TRABZONSPOR’DAN 2 İSİM KADRODA

Trabzonspor altyapısından iki genç oyuncu milli takım kadrosunda şans buldu. Bordo-mavili ekipten Mustafa Kuzey Akçay savunma hattında görev alırken, Ömer Talha Uzun orta sahada yer alıyor.

İLK MAÇ 3-3 SONA ERDİ

Turnuvadaki ilk müsabakada Türkiye, 26 Eylül'de İtalya ile karşılaştı ve maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Ay-yıldızlı ekip, Ukrayna sınavının ardından 2 Ekim'de saat 16.30'da Güney Kore ile bir diğer grup maçına çıkacak. Grup karşılaşmaları tamamlandıktan sonra Türkiye, B Grubu'nda aynı sırayı paylaşan takımla 6 Ekim'de sıralama müsabakasında karşılaşacak.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.