Trabzonspor’un transfer gündemindeki Volodymyr Vilivald, Ukrayna U21 kadrosunda Türkiye ile oynanan eleme maçında son bölümde oyuna girerek forma giydi. Aynı karşılaşmada Trabzonsporlu Ali Habeşoğlu da Türkiye adına ilk 11’de yer aldı ve skora katkı sağladı.
Vilivald Milli Kadroda
Kryvbas forması giyen 21 yaşındaki stoper Volodymyr Vilivald, milli maçlar nedeniyle toplanan Ukrayna U21 takımının kadrosunda yer aldı. Genç savunmacı, 2027 UEFA U21 Şampiyonası Elemeleri H Grubu çerçevesinde oynanan Ukrayna-Türkiye maçının kadrosunda bulundu ve müsabakada süre aldı.

TÜRKİYE KARŞISINDA SAHAYA ÇIKTI
Karşılaşmaya yedekler arasında başlayan Vilivald, maçın son bölümünde oyuna dahil oldu. Böylece bu yaz transfer döneminde ilgilenilen Vilivald, bu kez kulübüyle değil ülkesinin U21 takımıyla Türkiye’nin karşısına çıktı. Aynı mücadelede Trabzonspor’dan Ali Habeşoğlu, Türkiye U21 formasıyla ilk 11’de yer aldı.
ALİ HABEŞOĞLU GOLÜNÜ ATTI
Maçın ilk yarısında Türkiye 12. dakikada Emirhan İlkhan ile 1-0 öne geçti. 33. dakikada sahneye çıkan Ali Habeşoğlu, fileleri havalandırarak farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda Ukrayna’dan Danylo Krevsun ve Maksym Melnychenko’nin golleriyle denge sağlandı ve karşılaşma 2-2 sona erdi. Türkiye, bu beraberlikle play-off biletini garantiledi.




