Trabzonspor'un golcüsü Umut Nayir, Drogheda United ile oynanan hazırlık müsabakasında ağrı hissederek oyundan çıktı. Yapılan MR incelemesinde sağ uyluk arka üst kas grubunda ve tendonda hafif kanama ile ödem saptandı; tedaviye başlandı.
Trabzonspor, Drogheda United ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ağrı hissederek oyundan ayrılan forvet oyuncusu Umut Nayir'in sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Kulüp açıklamasına göre oyuncunun ilk muayenesi gerçekleştirildi ve gerekli görüntülemeler uygulandı.
Sakatlık Bulguları
Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Beşir, Umut Nayir’in muayene edildiğini ve manyetik rezonans (MR) görüntülemesinin yapıldığını belirtti. Yapılan görüntüleme sonucu, futbolcunun sağ uyluk arka üst kas grubu ve tendonunda hafif kanama ile ödem tespit edildiği kaydedildi.
“Drogheda United ile oynadığımız hazırlık maçında ağrı hissederek oyundan çıkan futbolcumuz Umut Nayir’ın yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda, sağ uyluk arka üst kas grubu ve tendonunda hafif kanama ve ödem tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır”
Tedavi ve İzlem
Kulüp açıklaması, sağlık ekibinin futbolcunun tedavi sürecini başlattığını duyurdu. Tedavi ve takip sürecine ilişkin detaylar sağlık ekibi tarafından yürütülecek.




