Yomra'da belediye binası altındaki depo, yaklaşık 70 araçlık otoparka dönüşüyor

1 Eylül 2026·0 görüntülenme
14px

Yomra Belediyesi, belediye binasının alt katında uzun süredir depo olarak kiralanan alanın tahliyesinin yakında tamamlanacağını bildirdi. Tahliye sonrasında alan, yaklaşık 70 araç kapasiteli halka açık otopark olarak düzenlenecek.

Yomra Belediyesi, ilçe merkezindeki otopark açığını kapatmaya yönelik yeni bir adım attı. Belediye yetkilileri, uzun yıllardır depo amaçlı kiralanan alanın tahliyesinin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu.

Belediye binasının alt katında yer alan ve geçmişte depo olarak kullanılan kiralık alanın tahliyesinin tamamlanmasının ardından mekân, vatandaşların kullanımına sunulmak üzere düzenlenecek. Yapılacak düzenleme ile alanın yaklaşık 70 araçlık bir halka açık otopark haline getirilmesi planlanıyor.

Belediye açıklamasında, tahliye sürecinde iş birliği gösteren kiracılara teşekkür edildiği belirtilirken, yeni otoparkın kısa süre içinde hizmete açılmasının öngörüldüğü ifade edildi. Yetkililer projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!