Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzon

Akçaabat’ta Kız Çocukları İçin Spor Şenliği

·2.5B görüntülenme
16px
Akçaabat’ta kız çocukları için spor şenliği

Akçaabat Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında düzenlediği spor şenliğiyle ilçedeki kız çocuklarını bir araya getirdi; etkinlikte Belediye Başkan Vekili Davut Gerigelmez de yer aldı. Gençlik Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen program, çocukların sosyal ve fiziksel gelişimini desteklemeyi amaçladı.

Akçaabat Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle düzenlediği spor şenliğinde ilçedeki kız çocuklarını bir araya getirdi. Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar farklı spor aktivitelerine katılarak hem eğlendi hem de birlikte vakit geçirdi.

Başkan Vekiliyle Buluşma

Belediye Başkan Vekili Davut Gerigelmez de şenliğe katılarak çocuklarla bir araya geldi ve onların gün sevincine ortak oldu. Gerigelmez’in etkinlikteki varlığı, organizasyonun hem moral hem de destek açısından önemini artırdı.

Etkinlik boyunca kız çocuklarının sporla buluşması, takım ruhu geliştirmesi ve kendine güven kazanması ön plana çıktı. Salondaki neşeli atmosfer ve çocukların yüzlerindeki gülümsemeler, etkinliğin amacına ulaştığını gösterdi.

Geleceğin Destekçisi

Akçaabat Belediyesi, bu tür organizasyonları sadece özel günlere sıkıştırmayıp yıl boyunca sürdürdüğünü vurguladı. Sporun yanı sıra kültür, sanat ve eğitim alanlarında sağlanan fırsatlarla çocukların yeteneklerini keşfetmeleri ve sosyal yaşamlarına aktif katılım sağlamaları hedefleniyor.

Düzenlenen spor şenliği, belediyenin çocuklara yönelik sürekli destek anlayışının bir parçası olarak değerlendirildi. Akçaabat yönetimi, her çocuğun kendini değerli hissettiği ve geleceğe güvenle bakabildiği bir ortam oluşturma çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.