Piyasa verileri yükleniyor…
trabzon.org

Trabzon

Genç: "Sözümüz Söz" — Okul Bahçelerindeki Çukurlar Onarıldı

·0 görüntülenme
16px
Genç: "Sözümüz söz" — okul bahçelerindeki çukurlar onarıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sosyal medya paylaşımında bir çocuğun ilettiği okul bahçesi sorununa müdahale ettiklerini ve gerekli çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Belediye ekipleri asfalt ve su birikintisi sorunlarını giderdi.

Okul Bahçesindeki Çukurlar İçin Harekete Geçildi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, bir öğrencinin okul bahçesindeki asfalt ve su birikintisi sorununu iletmesinin ardından belediye ekiplerinin müdahale ettiğini duyurdu. Genç, özellikle sorunlu okullarda gerekli onarım çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirtti.

"Sözümüz Söz" Diyerek Müjdeyi Duyurdu

Başkan Genç paylaşımında memnuniyetini ifade ederek, "Sözümüz söz... Küçük yavrumuzun talebine kayıtsız kalmadık, talebi olan okullarımızın sorunlarını giderdik. İyi dersler çocuklar..." sözlerine yer verdi. Açıklamada, öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamına kavuşması için çalışmalara devam edileceği vurgulandı.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!