Girne açıklarında meydana gelen gemi kazasında Trabzonlu Ayhan Özcan ile yabancı uyruklu eşi Julia Özcan ve yine Trabzonlu Süleyman Erdoğan’dan haber alınamıyor. Aileler ve yakınları, kayıplara ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne açıklarında yaşanan gemi kazasının ardından, yakınları haber bekleyen aileler büyük bir endişe yaşıyor. Olay sonrasında Trabzonlu Ayhan Özcan ile eşi Julia Özcan'a ulaşılamadığı bildirildi.
Türkiye'deki yakınları, çiftle bağlantı kurabilmek için girişimlerini sürdürüyor. Aile ve çevresi, Ayhan ve Julia Özcan'dan gelecek haberleri bekliyor.
Çiftin kızları Mila Özcan'ın bir hastanede tedavi gördüğü ancak hangi hastanede bulunduğunun henüz doğrulanamadığı öğrenildi. Aile, Mila'nın durumuna ilişkin kesin bilgiye ulaşmak için bekleyişini sürdürüyor.
Aynı kazada Trabzonlu Süleyman Erdoğan'dan da haber alınamadığı, Erdoğan'ın yakınları ve tanıdıklarının kendisine ulaşmak için arama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Nerede olduğuna ilişkin kesin bir bilgi henüz elde edilemedi.
Süleyman Erdoğan'ı gören, kendisiyle iletişime geçen veya yerini bilenlerin bilgi vermesi istendi. Durum hakkında bilgi sahibi olanların 0533 857 77 25 numaralı telefondan yetkililerle veya aileyle irtibata geçmeleri talep edildi.




